![]() |
|
Re: Club CIELO
sal ! ms geo ... la consola nu a umblat nimeni . am bagat o solutie sau spuma pt curatat ventilatia de la service de la skoda . atat . pt bujii si fise mai astept putin o sa las masina in pauza o saptamana . si o sa vad dupa aceea ce va urma ....
|
mai baieti cum ramane cu clubu ala ca eu am cam lipsit si e cam mult de citit:P
|
Quote:
|
Re: Pt piese Cielo - un magazin mai ieftin zona Crangasi, Militari, Dr Taberei
Salutare la toata lumea! ma bucur ca am gasit un forum unde se vorbeste despre Cielo :D
|
bine ai venit...ceva detalii nu ai pentru noi?ce masina ai(ce cielo) despre tine etc...poze
|
Re: Pt piese Cielo - un magazin mai ieftin zona Crangasi, Militari, Dr Taberei
Quote:
Bine ne-ai :-) |
mai traiti???? postati si voi pe aici cate ceva......sau a murit de tot topicu asta?
|
io am incercat ...dar pana acum a fost in coma...:))acum e mort 99% :)))) ceva intalniri se mai fac ?
|
haide-ti mai postati si voi aici........chiar a murit de tot acest topic......de club nu se mai pune problema ca e mort de mult........
|
cielorunners.com si-a revenit, a fost o problema cateva zile cu noul site dar acum merge...
eu si cu Donn mai tinem legatura, apropos de club, dar pacat ca nu mai sunt interesati si alti oameni...:cry: |
avand in vedere ca in medie suntem doar 3-4 posesori de Cielo activi pe forum, ce activitate poti sa ai? Lumea nu mai intra pe cielorunners pt ca ba merge f greu, ba nu e nimic interesant de vazut :(
|
Baieti, unde gasesc si eu "markere" cu vopsea in culoarea masinii , sa rectific si eu o zgarietura ?
|
am un cielo din 1996 modelul GLE...l-am cumparat de curand cu 3000 de euro dar de la inceput am avut probleme cu el...pana acum am schimbat arcuri pe spate amortizoare un rulment si niste furtune...mai am de schimbat cilindrii si ferodourile care nu imi functioneaza cum trebuie ... probleme mai am si la aerul conditionat deoarece am radiatorul fisurat..unde am intrebat mi s-a spus ca nu merge lipit cu argon ca nush ce are radiatoru si trebuie schimbat...aveti idei ce as putea sa ii fac :???:
oricum imi place cum merge masina si sunt multumit de ea chiar daca consuma mai mult :P se intinde la drum si e tapanoasa ca model fata de alte masini... |
am si eu nevoie de ajutor....
am ceva rugina pe masina si vreau sa o fac. am nevoie de niste raspunsuri avizate.... ce fel de smirgher imi trebuie, ce fel de chit si si ce fel de grund ? si de unde pot fi cumparate? nu am chituit niciodata ... va intreb daca este chiar atat de greu... (mentionez ca sunt destul de indemanatic la chestii dastea :D ) |
salutare.. in sfarsit mi-am luat si eu un amplificator pe masura la tub dar ma enerveaza ca zdrancane incuietoarea de la portbagaj de se duce tot farmecu..stiti cumva ce as putea sa fac?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning