![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
jantele sunt frumoase si banuiesc ca si-a facut omu un vt inainte sa se hotareasca
acum vrem sa le vedem si noi pe masina ca sa fie multumiti si nemultumiti :D |
Quote:
Tot la ei am gasit si unul dintre modelele pe care mi le-ai propus ultima data,tot pe auriu dar astea sunt mai smechere,aduc mai mult a Gotti ca model si cu miezul acela mai mic decat buza exterioara;) Va multumesc tuturor, mai aveti putintica rabdare si le vedeti si pe masina:-) Dmo.Mihai nu ma mai deplasez nicaieri perioada asta(doar la intalnirea de la Brasov ma duc) ca nu am bani de cheltuit decat strict pentru ceea ce am in plan cu masina..nici pantofi nu-mi iau,cu toate ca-mi cam trebuiesc:-) Daca nu fac asa nu voi reusii cu ambitiile mari pe care le am:rolleyes2 |
Foarte frumoase jantele.Minunat model ai ales.Asteptam Invitatie spre braila:lol: sa le vedem live.
|
Cu fata ce faci ? Pui discuri ventilate ?
|
Foarte frumos modelu ,o sa fie o schimbare radicala ,feleicitari si bafta la ce ti-ai propus !
|
cand va fii intalnirea de la brasov??
|
9 mai
|
Quote:
faine jantele!bravo silos pe fata cred ca pune discuri cu striati perforate si ventilate8) |
8 Attachment(s)
Quote:
Am mai cautat sa aplic o metoda mai putin costisitoare dar e cusuta cu ata alba si nu am unde la mine in oras..(e vorba de dat 4 gauri in butucul original);) Merci Luci si Speed4U, ma bucur ca va plac jantele:-) Si cateva poze de la desfasurarea lucrarilor de cosmetizare..:-)..treaba nu e inca gata dar ma apropii si imi place cum iese8) P.S: am dat jos si parasolarul..:rolleyes2 |
O masina frumoasa si ingrijita asa cum merita!!!Bafta in continuare!
|
Quote:
|
bravo Bogdane!cu putin mai multa munca a iesit frumos!pacat ca nu vii la Pitesti maine....
|
vreme buna in continuare si spor la munca ;)
|
Buna treaba ai facut
|
o treaba buna , dar pacat ca nu ai vopsit cu pistolu , e mult mai rezistenta vopseaua care e data cu pistolu . oricum e bine si asa :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning