![]() |
|
Re: Challenges
la background se poate lua...nu conteaza ca se foloseste acelasi background conteaza sa nu iei elemente de pe o masina vt deja
|
1 Attachment(s)
si eu ..
|
Sper sa nu va suparati daca nu va bag masinile in battle... Pana acum a lui TFK si hai sa zicem a lui Alex4u ar fi cat de cat ok...
Mai multa rabdare.. incercati sa faceti ceva frumos, nu faceti doar sa fie facut... |
cum adica nu pot intra in battle ... eu bg'ul l-am luat de pe google images ... nu l-am copiat de la TFK ...:???:
|
Si cum vreti voi sa evolueze copiii astia daca nu ii lasati nici macar sa intre in battle? Chiar daca masinile lor sunt pline de greseli, au destul timp sa isi imbunatateasca tehnica. Daca nu vreti sa ii bagati in aceeasi oala cu "the big boys", ar trebui organizat un Begginer Challenge. O competitie i`ar stimula foarte mult sa isi imbunatateasca lucrarile. Parerea mea...:rolleyes2
|
Pai tocmai, daca nu intra, au un motiv destul de bun, ca sa faca data viitoare o lucrare demna de battle.
Daca intra in battle de fiecare data, cu orice masina, care ar fi rostu? Nu s-ar mai stradui sa munceasca mai mult, ar face masinile doar sa fie facute, ca oricum ar sti ca intra in battle, nu? @s0r1n: Nu e vorba de background, e vorba ca lucrarea nu e cat de cat reala, si nu e vorba doar de lucrarea ta. |
Rares ... si vrei sa zici ca masina lui alex4u este demna de a intra in battle ... ? nu ca nu vreau sa intre ... bv lui ... este mai bun ca mine ... nu ma supar din cauza asta ... ma supar din faptul ca e cea mai bine lucrata masina a mea ... tu decizi ... [scuze pentru off-topic facut]:cry:
|
In legatura cu ce a zis CRM....ii dau dreptate :-),dak toate masinile intra in battle,indiferent de cum sunt facute nu-i mai stimuleaza absolut nimic sa faca lucrari mai bune...:-)...asa daca nu intra se vor stradui mai mult...:-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
L.E. : Si lucrarea mea. |
1 Attachment(s)
Am facut si eu.
|
1 Attachment(s)
asta e vt'ul cuiva?:writers_b :|
|
Quote:
Iti sugerez sa inveti diferenta dintre realism si vt. Si app.. si ala a copiat de pe un vt :))) |
daca te uitai la jante sorin vedeai ca sunt blurry....semn ca sunt luate de pe o masina care era de rezolutie mai mica decat cea pe care au fost puse jantele!
|
Quote:
Thx for the point Manson ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning