![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
15 Attachment(s)
Sa Va Prezint Jantele de Care Predispune Garajul meu momentan
sunt jante pe 16x11 17x10 18x11 19x11 doar cate 1 set din fiecare -Ag Forged F420 -HRE 454 -GRAM LIGHTS -VOSSEN -ROTIFORM IND -ROTIFORM BWE -BBS STYLE 19 -SSR MK2 -ROTIFORM DAB -HRE CL90 -RMF SNOWFLAKES -SPORTMAX 002 -VOSSEN -STANCE WHEELS MIDGET -ZANDER TURBOS |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Astazi mam trzit de la ora 6 si mam apucat sa mai fac cate ceva la masini.
La toyota am demontat tot interiorul farurile si stopurile deoarece dupa ce vor ajunge pisele comandate si dupa ce vor fi montate pe masina,masina se va duce la vopsit. Iar la golf am reconditionat bara fata.am scapat de rugina si de zgarieturi si iam dat o man de grund.Iar acum ma duc la un tovaras care mia promis o prelungire pentru bara de spate la golf. |
2 Attachment(s)
@ionutzGtt: Spor la treabă cu Dacia.
@ionut.alex63: Seamănă cu Supra-ul lui Kid.Să ai parte de ea. La Golf nu arată prea bine bara faţă. @R.Equinox: Full OEM sau vedem un urs stanced? Beetle-u' arată super.Īmi place mult. @Jink: Wagenwerks scrie pe Golf. :D @quick_silver2: Frumos volanul.E exact ca al meu dar al meu nu mai are airbag. :D @Tomas_SlrR: Frumos.Īmi place mult interiorul. @..::AnDy007::..: La nişte jante nu te-ai gāndit? @Cristi.megane: Motor de 1.4 şi are 73 de cai? Păi eu la 1.6 am 74 cai putere. Caută pe Wikipedia.La motor de 1.4 am văzut că sunt 59 de cai. Sau poate ai ceva modificări.Precizează. @Tis-ul: Spor la treabă cu roll-cage-ul ăla. @dms28: Nu trebuie să pui poză cu pisica.Trebuia să ai răbdare pānă la final. Suspensia a venit de dimineaţă(Raceland). Acum e montată,dar trebuie să o reglez.Momentan e īncă prea īnalt Golf-ul. :D Pānă deseară am şi distanţiere pentru tablele mele.Revin cu poze pe la 7-8. |
3 Attachment(s)
Mandru posesor de Golf Mk3!
L.am gasit la tipu cu E36 in garaj.L.am lamurit sa il vanda si este al meu! Modificari foarte apropiate: -jante -suspensie Attachment 2447167 Attachment 2447168 Attachment 2447169 @DariusAlexandru:Frumos rau pana acum! |
2 Attachment(s)
Am curatat jantele si am scos rugina de pe ele...am dat si o mana de gund si 2 de vopsea gri..asa raman..Cu ajutorul lui Quick poate reusesc sa cobor putin ursu..dar nu mult..(imi da el niste arcuri).....si jantele de pe broasca se vand!..cu tot cu cauciucuri-280E
Attachment 2447340Attachment 2447341 @dms28-Mersi..bafta cu pisica! @quick_silver2-Se face sefu..si asa am ramas fara bani..se face cu placere:))..te astept...am timp destul @Tomas_SlrR-Facem facem:))...de mers la gratar merg cu broasca:D @ionutzGtt-Bafta cu el.. @Tomas_SlrR-deci tu erai ala de la strile de la ora 5..:)) @ionut.alex63-Sunt curios cum ii va sta cu bara vopsita... @DariusAlexandru-se poate si mai josssss @cretu_bs-Maine e gata? |
@cretu_bs: Baftă cu el.
@R.Equinox: Maxim o oră şi pun poze.Mai am de făcut o flanşă. :D Vreau şi eu să văd ursu' jos. :-) |
Quote:
Maine dimineata aduc Golfu. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Daca tot numai posteaza nimeni sa incep tot eu :D
Mandru Posesor De Golf mk3 Gti :D an fabricatie 1992 motor 2800cm3 vr6 130 cp culoare gri metalizat caroserie 2+1 usi dotari- piele climatronic scaune incalzite si reglabile pe inaltime 4xgeamuri electrice oglinzi electrice trapa electrica computer de bord abs suspensie sport reglabila 5 jante tabla pe 17" 5 prezoane toba stock faruri Old Classic clare consumabile recent schimbate ( tot ce tine de lichid) disc de ambreiaj nou distributie facuta de 2 saptamani bujii ngk de o luna cheie briceag si inchidere + modul comfort inclusiv la trapa alarma de fabrica masina are si defecte.......... geam spate stanga defect ( nu stiu ce are cateodata merge cateodata nu) Servo Directie Consum urban 9 (l/100km), consum extraurban 7 (l/100km), consum mixt 8 (l/100km) prelungire spoilere pe fata si pe spate ;) Pret Total 1840e Planuri Viitor: sa repar geamul ala stricat :D poate o capota badboy poate niste jante aliaj poate niste modificari la motor ;) In Rest De Plimbare Sa Fie O Parere despre noua achizitie e bine venita;) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
equinox ahh ce frumoasa e broasa :oops: .
dms imi place foarte mult nissanu' tau . ionutGTT ai mult de munca pentru rugina aia ... darius "vor toate jos,jos,jos, ca la bombardament!" . hai cu ea mai jos ! cretu ia-o usor si o sa fie bine . tomas frumoasa achizitie ! Azi la prima ora, cand mi-a venit motoru' am trimis e36-le pe platforma, alaturi de motor, la Equinox, pentru asamblare. Am muncit la Jetta si am terminat de asamblat toata masina si am fost cu ea la ITP si l-am trecut cu brio(desigur cu o mica atentie)! Am luat niste numere rosii pana cand strang banii sa o inmatriculez ... M-a secat treaba cu e36-le... Maine trec sa iau o reglabila de la quick, sa o las pe burta, pun Rottiform BWE pe 17", pe care le am mai demult si cam atat... Sa vad, bare negre sau nichelate? Cateva poze cu masina: |
3 Attachment(s)
Ca ieri tot a fost duminica, am iesit in piata la Tg. Mures , am zarit un G3 rosu,stock
La 1500 E 1.8 116Hp Ca dotari are : Geamuri Electrice si Trapa. Planuri de viitor: Vopsire Totala (Deja am comandat vopseaua) Suspenie Motor VR6 Kit exterior Gti Faruri/Stopuri Depo Defecte: Rugina si Joc pe la articulatii. POze-> |
Tis-ul Mersi:)
DariusAlexandru vad....poate imi iau de la Tomas_SLR acele jante VOSSEN (a 13-a poza,jantele negre). Ia zi,la cat le dai tomass? acum o sa ma uit pe net de un set complet de arcuri+telescop+discuri frana(pentru ca cele pe care le am acum sunt putin cam tocite)+etrieri+brate.daca ma incadrez in vreo...500-800 euro e bine:) |
1 Attachment(s)
Quote:
ma bucur cati place supra pacat ca nu e amea . Astazi am montat o prelungire la bara spate de la golf.Sper ca a iesit bine |
| All times are GMT +2. The time now is 10:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning