![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline
cine ma ajuta sa imi zica cum pot castiga bani ca nu stiu....plzzz help
|
Merge la cineva versiunea de pe torrent?mie nici nu imi intra in joc...are 92 masini in total..omfg:|
autOcty trebuie sa iesi noaptea sa dai liniute pentru a castiga bani;) |
mie imi merge aia d p torrent...da mai exact cum ii provoc? si pe la ce ora?
|
gata...mam prins....ms...la tuning motor recomandati kit direct sau piesa cu piesa...eu ma gandesc la kit...aaa si sa investesc mult in (g3) sau sa schimb repede masina?
|
care frate dami-l tu ca e snt chior
|
aooloo scz frate aqm am vazut ca era un torrent imi cer mii de scz
|
Kre puneti va rog ceva jenti pentru 2.3.0 .....si in leg cu situ ala cu masini noi nu inteleg nik cu rusa lor...
|
Quote:
|
Quote:
|
o intrebare legata de mersul jocului...pe la cat sa ies sa ma intal cu astia la liniute? voi investit mult in motor?
|
warbaaa dupa ce ca am stat o jumate de zi pana am luat jocul aqm am onoarea sa vad ca nu merge prostii snt ma astia care au facut jocul
|
cine imi zice la cat sa ies la liniute?!?! ora din joc ma intere la care ii gasesc p aia!!!
|
dupa 12 noaptea
|
Am scos deja versiuna de pe torrent..it sux :).....autOcty vezi ca gasesti noaptea pe harta un stegulet verde ..te duci acolo
|
sorry ca tot revin cu intrebari dar inca nu mam prins de anumite chestii...ca de ex cum dau drumu' la nitrous ca il am pus pe tasta ca LSHIFT si nu o ia! mai trbuie alta piesa pe langa nitro sa ii dau drumu'?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning