![]() |
Re: Club astra bertone
3 Attachment(s)
vand 4 buc jenti aluminiu stock pt ford fiesta, dotate cu anvelope bridgestone intermediare dimensiuni 195/50R15. jentile sunt in perfecta stare iar anvelopele au 10.000 km. ofer si 2 jenti de aluminiu fara anvelope, care insa trebuiesc indreptate. pret 2.000 ron negociabil. accept si jenti de tabla la schimb si diferenta de bani. telefon 0721.382.584 / 0767.768.462
|
LOL
In banii aia iti iei jante de turbo cu tot cu cauciucuri :lol: @cretzu - despre cauciucuri, daca nu ai turbo sunt ok orice ai lua, altfel iti recomand niste cauciururi mai bune. Personal as lua in locul tau 2 acum de firma si 2 mai tarziu cand vor fi bani. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
butoanele astea lipsesc la mine si sta urat...
|
La mine au aparut linii din alea lipsa.Nu stie cineva de unde pot sa achizitionez un asa zis TID sau cum se cheama,dar pt Bertone.Multumesc
|
Vezi ca liniile alea lipsa se pot rezolva prin curatarea circuitelor. Vorbeste cu un electrician sau electronist.
|
Care stii cati litri ulei intra la motor d 1,8? Care stii pls.
|
la mine au intrat in jur de 4,6 l.
|
2 Attachment(s)
Lumina BLEU in bord.. home made.. ;) dar mai trebuie lucrat la displayul de la clima... are f multe SMD`uri..si este mult de lucru..
Attachment 937497Attachment 937498 |
flo_bbi - cat te a costat sau le ai schimbat singur?
|
Am si eu o intrebare:am inceput sa aud un scartait la roate din dreapta fata in timpul mersului,nu este constant,dar are momente cand face si se aude de parca ar freca de paluctele de frana.Tin sa mentionez ca la bord nu mi-a aparut nici un semn ca placutele ar trebui sa le schimb.Am ridicat pe cric masina sa vad ce e acolo,nu am obs nimic deosebit,dar am invartit de roata si tot se auzea ca freca de placuta,mergea mai greu putin.Consumul in oras mi s-a ridicat la 14/15L la 100 de la 12,4 cat era normal.Ce ar putea fi?
|
@Raul-poate placutele care le ai pe masina sunt fara senzor care sa-ti indice in bord. Scartzaitul poate fi de la tablitza ce este aplicat pe placutza de frana tocmai pentru a anunta momentul cand este necesara schimbarea lor,asta in locul senzorului(tablitza atinge discul de frana cand ajunge la un anumit grad de uzura)
|
Quote:
|
un testdrive cu masina cuiva de aici de pe forum,dupa cateva setari si reglaje la turbina si o noua suspensie,a cui o fi masina?:D
p.s. se pot vedea cu media player sau bs player |
scuze nu merg filmuletele, o sa le pun imediat
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning