![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
caut si eu un mecanic, sa`mi faca o verificare la niste sunete ( un carait, multi au zis ca e flansa amortizor) si la care sa fac si schimbul daca e asa. + tremurat volan ( discuri ovalizate) deci mai multe chestii de facut
si mai caut si pe cineva sa`mi faca o intermediara si o finala, normala! adica pe cineva care sa stie sa sudeze inox! sa traiti BINE! |
stiti vrun sudor bun? vreau sami inlocuiesc toba intermediara cu teava normala...
|
http://www.iautobodyparts.com/imag...eel.jpg
modelu asta de janta gasesc undeva ? am nevoie doar de 1 ! http://forums.bimmerforums.com/forum....php?t=1565594 dimensiunea e pe 17 .. imi trebuie cea de pe fata..stiu ca pe spate e mai lata un pic firma originala e OEM |
salut, deabea ce mi'am curatat filtrul de aer sport, l'am spalat si l'am dat cu ulei pentru filtre...ideea e ca dupa 3 ore de tinut la uscat inca este lipicios...e de rau?:))
|
Quote:
Fa-i o proba cu carcasa filtrului deschisa (daca ai filtru standard, dreptunghiular/patrat), cu filtrul montat astfel incat sa treaca aerul doar prin el. Ambaleaza motorul pe la 2-3000 rpm si vezi daca il trage mult spre admisie. Daca e filtru conic, e posibil sa fie imbracat in "plasa" metalica si nu prea iti poti da seama... |
e un ulei universal pt curatat filtre sport(castrol foam air filter oil) filtrul meu e dreptunghiular in carcasa originala....inainte se auzea un shuierat cand treceam de 3'400 rpm...akm de cand cu evacuarea asta la turatii mari incepe concertul :P
|
Are cineva sau stie unde pot gasi buzunare ptr usile fata de la Tico?
|
incearca la delfinariu langa banca ING
|
Multumesc frumos!
|
Sunt 2 magazine Daewoo acolo si nu au in niciunul... :sad:
Nu mai aduc, m-am interesat la aproape 20 de magazine din oras si buzunarele de Tico au iesit din productie. Nici semnale laterale albe de Matiz, Aveo, Kalos, Spark nu am gasit. Daca aude cineva ceva de un Tico la dezmembrat, il rog frumos sa ma anunte. :D Unde sunt centrele REMAT? S-ar putea sa gasesc si acolo un Ticozaur sortit pieririi pe care sa-l fac la buzunare. :lol: |
azi am trecut si eu pe acolo si mai venise cineva sa ceara piese de tico dar nu am fost atent ce a intrebat :D
mai era un magazin pe strada cu banca ing langa cel de daewoo cu piese auto undeva unde urci sus pe trepte...dar nu e special de deawoo,ai incercat si acolo? poate aveau... un sfat...dute la dezmembrari pe int 3 sau 4 si vezi ca gasesti bft |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iti multumesc, a trecut ceva timp de cand am postat si am facuto deja...pe strada perpendiculara cu interioarele , am dat 1mil200. |
stie cineva de aici pe altcineva sau vreun loc unde sa gasesc niste Jante SH? ptr o skoda Fabia, vreau ceva pe 15, nu fita , doar sa fie aliaj si nu foarte scump!
Si daca a avut cineva Euro Racing pe masina, cum sunt, pareri etc!? va multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 21:54. |
- Copyright 2026 4Tuning