![]() |
Re: Golf 4 - My Angel!
Quote:
|
Cred ca stiu deja cam ce ai facut:D...E cu mult mai greu de inchis haionul acuma?
|
solutia = arcuri disc ambreaj ,se pun cate 2 pe tija amortizor + 2/3 saibe ....nu este greu de inchis
|
Quote:
|
..nu imi apartine "ideea" ;) , si nu sunt nici primul care a pus'o in practica
|
Quote:
|
Aveti montat acuator de deschideti haionul din masina?
|
Da. ...sper sa o fac si din telecomanda pe viitor
|
Quote:
|
Jock oare din telecomanda se poate face numai daca montezi un modul ceva de inchidere cu alarma, sau se poate face si din telecomanda originala a masinii ?
|
Quote:
|
Quote:
|
poti sa faci sa se deschida si din buton si din telecomanda, doar sa ai acea telecomanda + modul, care sa dea semnalul pentru deschidere.
ai nevoie de un releu de protectie. eu am facut la un golf 3 deschidere electrica la portbagaj din buton si din telecomanda si functioneaza de ceva timp fara probleme. daca te pot ajuta cu ceva, da-mi un PM, bafta in continuare ! apropo .. tare mod-ul cu haionul de se ridica singur! |
jock, scuze ca ma bag, dar poate sunt de folos. se pot intari telescoapele de la haion ( la fel cum se intaresc si cele de la suspensie ) si se pot cumpara "Scirocco bumpers" (cod:1K8 827 761 C) care sa arunce haionul, dupa care haionul este preluat de telescoape si il ridica singur. la mine la golf, datorita faptului ca era haionul usurat ( fara plastice, stergator, maner, motorase) il ridica singur, fara sa mai fiu nevoit sa intaresc telescoapele, doar cu "Scirocco bumpers" alea.
|
..am incercat cu "Scirocco bumpers" si nu am reusit nimic , sunt prea lungi ,sta haionu ca draku ....asta mi se pare cea mai buna metoda (arcuri disc ambreaj)
MadAboutGolf3, multumesc ...asa o sa fac ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:16. |
- Copyright 2026 4Tuning