![]() |
Re: Diverse discutii
Craciun Fericit tuturor alturi de cei dragi si fie ca toate visele voastre sa devina realitate !! la multi ani,multa sanatate,fericire,distractie la maxim si nu in ultimul randDrum bun oriunde v-ati duce si mare atentie la trafic !!!
|
Quote:
Craciun Fericit alaturi de cei dragi!! |
Doresc Un Craciun Fericit La Toata Comunitatea 4tuning Ploiesti .........DE FAPT LA TOATA LUMEA CE SA MAI.........
|
dap....CRACIUN FERICIT fara numar ;))
|
CRACIUN FERICIT la toata lumea.....frumoase vorbe DONU-le
|
Craciun fericit tuturor :D
|
Craciun Fericit !
|
craciun fericit tuturor!
|
:wave:~~>> merry x~mass <<~~ :joy:
|
Incercati sa evitati sa va duceti la munte acum de sarbatori,mai ales ziua,am facut 8 ore pe drum si m am dat 2 ore pe partie :))
|
e de asteptat asa se intmpla la noi, sunt doua solutii
drumuri mai late sau masini mai inguste :)) |
sau sa mergem noaptea :) noi deja avem o traditie :lol:
|
Pai la asta ma refeream si eu :))
|
in seara asta n`am avut noroc!! abia mai stau pe scaun :( ...
Banner&Pacura POWA!! |
hai mah ca a fost drumul lejer....fara aglomeratie.....
|
drumu a fost chiar super bine aseara!!! ...yo ma refeream k am avut ghinion cu alta shmecherie....banner powa!! ...k aseara mi`am furat`o...si km doare :|
|
Quote:
|
Din cauza lu irina simteam ca-mi ia foc fatza......!:lol:
|
Cum nu o sa mai am acces la WWW, va urez tuturor de pe acum La Multi Ani! si toate cele bune!
Distractie placuta baieti! |
revelion grandios si La multi ani si din partea mea si ne vedem pe partia din predeal ...
|
Quote:
Multumesc am facut 15 minute .... |
deci ma doare curu de la Banner Powa iar Tafane se resimte dupa cascadoriile facute aseara pe partiile de la Busteni si Predeal.. Banner Powa era sa faca si cateva victime iar Shantzu cu TAfane cre ca vor pune bazele unei noi grupari numite CASCADORI ZAPEZIIbineinteles sub atentia riguroasa a lui Blondu` si Skama oameni ce supravegheau indeaproape sticla de Unirea!
|
si sa nu il uitam pe BONu` cur paros..! :)
|
Droopy a descris foarte bine atmosfera!
Va doresc la toti un Revelion cu multa distractie si voie buna si sa ne vedem la anu daca nu cel putin la fel de bine ca anu asta, mult mai bine de aici inainte! Salut pe aceasta cale toata comunitatea Ploiesti ! La multi ani 2008 !!! Si asa ptr. 2008: tre: daca nu achizitionezi masina care stim noi iti promit ca-mi vei vedea doar stopurile droopy: astept intoarcerea gsi-ului fiindca vreau revansa si poate voi reusi sa duc la sfarsit un proiect indraznet cu masina actuala-cativa stiu despre ce este vorba ( un ghenopel cum ar zice paganel foarte rapid):twisted: |
au fost victime aseara la munte se pare:))...
cu ocazia asta tin sa urez si eu un AN NOU fericit, sa vi se indeplineask toate dorintele....!!! Sa ne vdm la anu`, mai uniti si cu mai putine accidente!!! LA MULTI ANI 2008!!! |
La Multi Ani tuturor va urez un an nou fericit mai bun, cu mai multe impliniri si realizari cu mai putine evenimente..sanatate, fericire si voie buna ...
P.s : Iar in anu ce va urma Opelu va domina! |
doresc tuturor un an nou fericit....succes in proiectele pe care vi le-ati propus....si SANATATE ca e mai buna decit toate....
LA MULTI ANI 2008!!! |
Un an nou fericit, plin de curse (i)legale, sa fim mai unitzi si mereu cu zambetul pe buze indiferent de probleme.
Sa urle tobele, motoarele, sa scartzaie cauciucurile, sa fie mult fum si sa curga bautura pentru fratzii mei, sa fie bahaus cum e seara de seara la Ploiesti. Sa ne vedem sanatoshi in noul an si cu puterea de a tuna mai departe tot ce avem de la Dacii pana la Rolls-uri! La multzi ani 4Tuning Ploiesti!!! Paliilooooooooooooooooooooooooooooooooooor!!! :peace: |
La multi ani si din partea mea,multa sanatate,multi bani si multe masini si femei :D............si mai ales sa aveti grija cu "beutura" diseara,sa nu pice rau la ....cap :D............LA MULTI ANI!
|
La multi ani Reisarilor !!!
Bonule ai uitat ceva - cat mai multe caucioace bubuite :dribble: si rezervoare pline :wave: Quote:
|
un an nou fericit si plin de realizari
si sa ne vedem sanatosi in 2008 LA MULTI ANI 2008 |
Un An Mai Bun 2008 :!:
|
Quote:
LA MULTI ANI VOUA cei care am compus aceasta comunitate de "reisari" si o vom compune mult timp de acum incolo :shock: |
LA MULTI ANIIII!!!......:peace: un an nou plin de realizari tuturor
|
are cam multe gauri 2008 :lol:
sa speram ca va fi mai bun decat 2007! La Multi Ani tuturor!!!:D |
la multi ani 2 all
|
la multi ani!
dragos, sambata cand ne-am avzut....unde va duceati? |
Sambata........let me remember :rolleyes2 ........aaaa am fost pana in Insomnia am stat putin oricum maxim 30min...
|
la multi ani tuturor
|
insomnia.....? aha
erau in masina la mine altii membrii 4t :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning