![]() |
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Quote:
Gata mosu nu te agita ca faci spume am remediat... |
Ie dă curse asta ?
Vrei motoare Horizontale, da' oglinde la ce-ți trebuie :rolleyes2 ? PS: Īmi place tare mult cum ai decupat din haripa de iem ca să intre gianta aia $ukhară. |
Am rupt'o la drift =))))
|
Quote:
DA BA DA https://www.youtube.com/watch?v=SI-Rg2PnoMI&hd=1 =))) 1.2 v8 in 16 pistoane si evacuare din carton cu carbon la finala +niste dungi finute armany + niste stopuri hellajmauk si ulei de gatit ca e mai ieftin |
Quote:
|
8 Attachment(s)
baieti sa cam pus praful pe aici
Loganul meu are noutati -BadBoy -Jante Keskin 8j spate 7,5j fata -suspensie Blistein +noua evacuare blitz total =2250 lei Apropo Jantele sunt de vanzare 350e |
6 Attachment(s)
Nu am mai scris de ceva vreme p-aici. Am vandut Golful asa cum era , si Loganul si mi-am cumparat un Logan din 2009 , visiniu , 1.6 16v.
Dotari : -2 airbaguri -abs -aer conditionat -geamuri electrice fata-spate Modificari : -schimbat iluminat interior albastru + rosu (facute de mine) -volan replica Momo (anulat airbag sofer) -clean portbagaj (grunduit la spray momentan) facut de mine -punte spate de R19 cu discuri de 238 pline -discuri fata Zimmerman ventilate , 259 , etrieri Brembo cu 2 pistonase -Jante pe 16" (foarte rezistente, gen EvoCorse) , cauciucuri Toyo T1 205/40/16 -arcuri Eibach + amortizoare Blinstein B4 (urmeaza un upgrade la suspensie) Masina a costat 4400e , inmatriculata , 63.000km reali , distributie facuta la 58.000 (se vede ca e aproape noua). Urmeaza ceva upgradeuri la motor , o admisie DBilas , evacuare cat-back cu serpisori , posibil niste axe mai agresive , vedem ce ne rezerva viitorul. |
2 Attachment(s)
Am gasit putin timp sa ma ocup de masina , am trecut in sfarsit la rotile de iarna , am colantat elementul de sub grila in negru lucios si am facut luminile la picioare (cate o banda cu 6 smduri in fiecare parte / legate la plafoniera).
Am uitat sa mentionez ca masina are flanse 4*100 => 5*100 pentru ca am gasit jantele de vara (Work Cr) la un pret foarte bun dar erau 5*100 , si asa am cumparat si jantele de tabla. |
3 Attachment(s)
Cu sarmalele in gat am trimis portbagajul la vopsit , momentan ma plimb cu unul albastru. M-am coupat si de grila , scos emblema si continuat grilele , e grunuduita la spray , o sa fie vopsita negru mat total.
Am colantat si ochii de pisica din bara . |
3 Attachment(s)
Cand ai prea mult timp liber mai strici , mai repari ... si asa de luni gata boieria. Ca tot ma plictiseam am desfacut farurile si am vopsit conturul negru mat , am vopsit grila si am schimba lumanarile alea ordinare cu un set de Osram Cool Blue - 46 lei (seamna cu xenonul de 4300k) sunt net superioare fata de ce aveam si pe pozitii leduri de 1W (25 lei). Am desfacut si bara spate sa vad daca am vreo urma de rugina , e ok sub ea.
Maine sper sa ridic portbagajul de la vopsit , sa nu mai umblu cu ea baltata si cum fac rost de bani o toba si niste scoici ceva.. Vad ca sunt cam singurul pe aici , nimeni , nimic? :/ |
2 Attachment(s)
Am dat Ascona pe un Porsche 944 din '87 cu motor de 2.5. Schimbul l-am facut cu un tip ce detine un garaj, el tot innebunindu-ma de vreo doua luni sa facem schimbul. Ascona, fiind evaluata pe la 7200 din cauza motorului modificat si a transmisiei AWD, si Porsche-ul pe la 8800, deoarece are ceva probleme la sasiu, la cutia de viteze si la sistemul de aer conditionat. Ciudat, tipul mi l-a dat, necerand nimic diferenta.
Dotari: Motor 2.5 Turbo - 127.832 KM pe el Interne forjate Turbina HKS - 34.953 km ( asa zice el, turbina fiind second hand ) Intercooler Greddy Blow Off HKS Injectie rampa comuna Cutie cu sase viteze tractiune spate 16 valve Aer Conditionat Scaune de piele originale Jante de Tabla pe '18 Cauciucuri all season Frane Brembo ventilate Arcuri Skunk2 Amortizoare originale Evacuare stock Reproducere de finala originala Porsche Bara fata de pe un 944 din '90 Tipul spunea ca motorul are vreo 400 de cai, ceea ce cred ca e destul de posibil, dupa ce am vazut pe ceasurile de bord ca presiunea la turbina se duce pana pe la 1.5 bari. Habar n-am cum a reusit sa scoata dintr-un motor de 944 atatia cai. Ma voi interesa sa o inmatriculez, si sa vad la ce pret ma duce cu impozit cu tot. Niste poze de cand am urcat-o pe remorca. |
Quote:
S-a scos din 1.8 si 900 caii..nu te speria..din 2.5 poti scoate multe.. |
4 Attachment(s)
Frumos 944-le , pune-o la punct si las-o asa , n-ai ce face cu 400 cp , eu la 105 sunt destul de multumit , vreau putin mai mult pentru depasiri dar pe traseu imi ajung.
Am pus portbagajul proaspat vopsit , o ceruire totala a masini si mult dorita toba sport , fara silencer se aude :twisted: . Cat de curand urmeaza 2 scoici , sa completam aspectul de rally , cred ca o sa trec si la jantele de vara , nuprea se grabeste ninsoarea. |
2 Attachment(s)
Salut.
De curand am cumparat un BMW E36 cu 2150 Euro. Are in jur de 27342 de km. 2 poze de cand am cumparato |
Quote:
|
Quote:
|
KidForDrift : Am gresit cand am tastat, masina are 227342 km.Am probleme cu tastacura.SCZ
|
Quote:
Atunci cand am facut regulamentul! Ideea a fost buna,dintr-o prostie mi-a venit ideea,intr-o seara am hotarat sa incerc si se pare ca a tinut cat de cat..dar dupa ce am facut regurile s-a dus totu de rapa.. Pacat,a fost frumos.Acum e doar de citit sa te amuzi.:lol: |
Quote:
|
Quote:
Un om il deosebesti si dupa cum scrie! |
E posibil sa gasesti o masina de +15 ani cu 30.000 40.000 sau mai putin,daca propietaru a luato doar de plimbari.. de ce nu ? eu mi-am luat vw passat din 2002 cu doar 97.000 km,masina folosita doar in vacante si cateodata la servici
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut ,va prezint si eu masina mea este vorba de o dacia supernova 2002 model confort .:)
An fabricatie 2002 Pret 1450 E Km: 56.000km :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am trimis saptamana trecuta cutia la reparat, a venit ieri, pretul reparatiei cu piesele necesare cu tot a fost 789 lei. La sistemul de aer conditionat era stricat compresorul, am gasit unul SH de pe un 924 la 650 de lei. Sasiul nu avea asa probleme mari cum am crezut, dar totusi mi-a facut o gaura de aproape 150 de lei vopseaua pentru el.
Pe langa astea am fost curios sa vad ce putere are, asa ca l-am sunat pe tipul de la care am Porsche-ul sa il intreb daca e la garaj azi fiind sambata, si daca poate sa imi faca un dyno. Mi-a cerut doar 75 de lei pe test. Am schimbat uleiul vechi cu un Castrol Magnatec la 179 de lei, si am schimbat si lichidul de racire - 90 lei si lichidul de frana - 110 lei. De asemenea am pus si 35 de litri de benzina de 95 in rezervor sa vad cum se comporta cu benzina noua, el stand in garaj aproape 5 ani - 224 Lei. Total cheltuieli : 2267 Lei - a naibii de mult, dar cel putin masina acum merge bine. Puterea reala a masinii este de 379 CP la 5100 RPM. Cuplul este de 408 N/M tot la 5100 RPM. Inca ma interesez sa vad cat m-ar costa inmatricularea... Dacia4 - SLRR ( Street Legal Racing Redline ) este jocul pe care majoritatea celor de pe topicul asta, daca nu chiar toti , il folosesc. Are mai multe optiuni, de exemplu, poti demonta fiecare parte din motor, suspensie, etc. Pe langa asta accepta foaaaaarte multe moduri. Daca ai nevoie de el, lasa un reply pe help, si iti voi da linkul. |
Quote:
Salut frate da chiar este frumos jocul , l-am vazut pe youtube lasa-mi un link de downlaod ceva :) |
3 Attachment(s)
Salut baieti !
Am dat si eu de o suma frumusica 5000 E. Si mi-am zis sa incep si eu un proiect si sa incepem: BMW 316i Motor 103 CP Pret: 600 Euro ----------------------------------------------- Masina nu arata tocmai bine e ruginita.Am cumparat-o de la un tataie care avea nevoie de bani pentru nu stiu ce consultatie la inima.I-am dat 600 Euro si am batut palma . Prima data o sa incep sa desfac piesele exterior pentru a le scapa de rugina si dupa aceea a da 2 straturi de grund ,vopseaua finala si lacul pentru vopsea sa straluceasca . ----------------------------------------------- Poze cu masina cand am cumparat-o : |
Quote:
Data viitoare nu mai fa off si posteaza pe help :x https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.../page-111.html |
2 Attachment(s)
Salut am cumparat un Mitsubishi eclipse a-2-a generatie , cu 150 CP , are 236.000 Km , e pe benzina cu 1900 Euro. Urmeaza sai schimb vopseaua si jentile.
|
2 Attachment(s)
Salut baieti , masina a fost scapata de rugina si a fost data cu cele 2 straturi de grund asa ca , maine va primi vopseaua ! 8)
2 poze cu cele 2 straturi de grund :) |
2 Attachment(s)
Salut . Dupa cum am spus am schimbat jentile si am vopsito in verde:)
A si stie careva cam cat ma costa sa o inmatriculez? |
3 Attachment(s)
Quote:
Iar te grabesti si strici farmecu.. Hai sa ma laud si eu cu cele 3 rable care le detin. Attachment 2927593Attachment 2927594Attachment 2927595 |
1 Attachment(s)
Salut.Am bagat masina in servis pentru cateva upgrade-uri.
|
4 Attachment(s)
@Robi keep up the good work , poate ma dai si pe mine o tura :D
@Rid3r frumoasa babuta , mai incet putin cu modificarile :) Eu am achizitionat 2 scaune sport pentru al meu Lighean si am modificat pozitia numarului. Sper ca pana saptamana viitoare sa intre la tinichigerie (body-kit custom pentru VTM + aripi usor roluite) si spre primavara voi pune motorul la punct , am achizitionat un compresor cu 300e de la un prieten cu dezmembrari ;) Ps. masina nu circula zilnic asa ca nu voi mai monta cauciucurile de iarna , daca se punea zapada cea mult anuntata o sa ramana la hibernat (folosescm aisna printilor - Suzuki Sx4) |
1 Attachment(s)
Am inmatriculat masina... 1100 si ceva de euro... Adica 5000 de lei. Numerele preferentiale vor fi SB 99 JAM, noroc ca am gasit combinatie disponibila.
Vor veni dupa doua saptamani - 68 RON. Am cumparat de pe eBay 4 jante Rotiform LHR pe '18, folosite, cu 1200 de Euro.. Am avut noroc ca le-am gasit asa la un pret bun... Ca noi sunt 700 de coco bucata. Le-am dus la un atelier si le-am vopsit "Gri Comete" - ca si culoarea aia din catalogul la Logan. Vopsirea electrostatica a fost 320 de lei. Cauciucurile sunt aceleasi. ITP-ul a fost 145 de lei, iar asigurarile RCA si Casco... Nu mai vorbesc... aproape 2000 de lei. Mai exact 1879 de Lei pe an. Apropo... Imi vine saptamana viitoare de la nemti un BMW E30 2.5 coupe. Ma mai gandesc daca il tin sau il vand. |
2 Attachment(s)
Salut. Am scos masina din garaj pt cateva poze cu modificarile pe care le-am facut la masina. Peste 2 zile ma duc sa vad cat ma costa sa o inmatriculez , sper sa nu coste mai multe de 1400 euro.
|
1 Attachment(s)
Salut
astazi va prezit zambilica mea un Buick Regal Sport fabricatie '87...masina este ff ingrijita atat interior si exterior pret 2000 |
10 Attachment(s)
salut baieti va prezint unele noutati
Loganul a fost vandut mi-am luat 3150e pe el (eu zic ca e un pret foarte bun) Si am mai strans bani si am cumparat un Subaru Legacy 2.0R Masina avea urmatoarele cand am cumparat-o 2.0 BENZINA 165 CP 5+1 TREPTE 129.190 KM REALI VOLAN IMBRACAT IN PIELE COMENZI VOLAN COMPUTER BORD CLIMA PE 2 ZONE MP3 + MAGAZIE 6 CD + AUX PILOT AUTOMAT GEAMURI ELECTRICE FATA+SPATE OGLINZI ELECTRICE INCALZITE BIXENON PARBRIZ INCALZIT LSD,VTD,VDCS,ABS,EBD,SRS 4X4 AWD PERMANENT SCAUNE FATA INCALZITE ELECTRIC SCHIMBAT RECENT: AMBREIAJ, BUCSI, BIELETE ANTI-RULIU, ULEI+FILTRE Eu i-am pus Folie pe geamuri soubwoofer JBL 1000w stopuri tinted pleoape lip din carbon la bara Si un sticker cu JBL (care a fost obligatoriu nu stiu de ce ) Masina ma costat 5600e (deoarece are volan pe dreapta )dar in total cred ca am cheltuit6100e (Nu risti nu castigi.) In continuare masinii vreau sa ii adaug suspensii sport cu perne pe aer Discuri si etrieri brembo in 6 pistoane Modificari la motor Si alte jante |
Mi-a venit E30-ul. Motorul nu e de 2.5 cum asteptam, ci e de 2.7, cica i-a facut un "rebore" la motor. Rabla dezvolta in jur de 190 de cai, are frane ventilate si suspensie sport. Pretul a fost de 2850 de euro, dar eu cred ca se merita. Pe platforma si transport am platit aproximativ 500 de euro, deoarece a fost adusa cu inca 4 masini pe ea. Revin cu poze si cu mai multe specificatii.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:02. |
- Copyright 2026 4Tuning