Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

bogdancapri 18-06-12 21:26

Re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by Zakk (Post 5070577)
Sa ma laud si eu cu ceva azi am primit un cheder spate nou-nout din Anglia,urmeaza si cel de fata,am un cheder de fata ptr mk2 sau 3 daca e cineva interesat,la mine nu se potriveste.

Zakk ce pret au avut chederele daca nu este secret:wave:

costybanica 18-06-12 22:23

Ma bucur ca pana la urma a ajuns chederul. Astept si eu sa-mi ajunga coletul.

Zakk 19-06-12 04:50

Quote:

Originally Posted by bogdancapri (Post 5070828)
Zakk ce pret au avut chederele daca nu este secret:wave:

Numai chederul ptr spate cu ornament a costat 400 lei cu tot cu transport,te-am rugat si eu ceva in legatura cu bordul,cred ca m-ai uitat oricum intre timp am rezolvat problema.

bogdancapri 19-06-12 06:26

Quote:

Originally Posted by Zakk (Post 5071104)
Numai chederul ptr spate cu ornament a costat 400 lei cu tot cu transport,te-am rugat si eu ceva in legatura cu bordul,cred ca m-ai uitat oricum intre timp am rezolvat problema.

Am lasat un nr de tel pe PM sa vb dar nu ai sunat,oricum bine ca sa rezolvat,alta data cu placere.

Zakk 19-06-12 11:50

Quote:

Originally Posted by bogdancapri (Post 5071118)
Am lasat un nr de tel pe PM sa vb dar nu ai sunat,oricum bine ca sa rezolvat,alta data cu placere.

N-am primit nimic pe pm :rolleyes2

costybanica 21-06-12 16:14

6 Attachment(s)
Check this out boyzzzzz. Uite ce am gasit pe E-bay acum cateva zile si doar ce l-am primit. Vreau sa mentionez ca este NOS, adica nefolosit.

Zakk 22-06-12 07:59

Marfa,mi-ar trebui si mie un carb nou...

Silencer Power 22-06-12 09:52

Quote:

Originally Posted by costybanica (Post 5074537)
Check this out boyzzzzz. Uite ce am gasit pe E-bay acum cateva zile si doar ce l-am primit. Vreau sa mentionez ca este NOS, adica nefolosit.

Felicitari pentru achizitie! ;)

costybanica 22-06-12 12:11

Multumesc, ceva de genul asta trebuia sa fac eu de la inceput, nu hibridizari, macelariri si naiba mai stie pe ce am aruncat banii; nici acum nu e timpul trecut sa ma apuc mai serios de ea dar mai vedem ce o mai fi.

Silencer Power 22-06-12 17:13

Quote:

Originally Posted by costybanica (Post 5075504)
Multumesc, ceva de genul asta trebuia sa fac eu de la inceput, nu hibridizari, macelariri si naiba mai stie pe ce am aruncat banii; nici acum nu e timpul trecut sa ma apuc mai serios de ea dar mai vedem ce o mai fi.

Mare adevar ai spus! ;)

capricosti 22-06-12 20:04

1 Attachment(s)
Am reusit sa termin faceliftul :D la masina mea; acum are faruri de Capri (alea modificate de Dacie sunt de vanzare daca e cineva interesat de ele), am adaugat doua proiectoare si, dupa cum ziceam, am pus la esapament tobe finale.

criss 23-06-12 05:24

Foarte fain a iesit,ii sta bine cu proiectoare ;)

Zakk 23-06-12 14:23

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 5076066)
Am reusit sa termin faceliftul :D la masina mea; acum are faruri de Capri (alea modificate de Dacie sunt de vanzare daca e cineva interesat de ele), am adaugat doua proiectoare si, dupa cum ziceam, am pus la esapament tobe finale.

Nu vreau sa critic,dar bara fata parca e din alt film...fiecare cu gusturile sale acum.

florin_cars 23-06-12 15:07

Quote:

Originally Posted by capricosti (Post 5076066)

ai terminat cu joaca, fara urlete groaznice de evacuare, de speriai babele pe strada, nu? :lol:

arata foarte tare bara, cum a zis ZAKK, fiecare cu gusturile sale, si aduce putin a ZAKspeed :twisted:

panaitescud 23-06-12 16:06

Un mk1 de vanzare este ?

florin_cars 23-06-12 16:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by criss (Post 5069153)
Am eu un motor de 1.6.

detalii t rog, facem schimb cu 2,3 :-P

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 4959707)
Legal nu se mai trece nimic in talon.
Important este sa nu pui roti mai mici decat au fost originalele.

NU se trec, dar politia iti verifica datele pe calculator, si daca rotile dau de banuit, afla ei ce ai in CIV, si atunci ai dat de ..Garcea :rolleyes2

Quote:

Originally Posted by viviesp (Post 5032113)
Am luat Capri-ul lui Cosmineloo :)

Felicitari, sa ajunga din nou pe strada, ca s-a lucrat la el destul si e pacat sa stea nemuncit 2.8-le.

Am fost si eu vara trecuta sa-l vad, mai trebuie pus mana, da' merita la 1.000Eu..

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 5061992)
Si poze cu capriu lui ZAKK in timp ce il dezmortea.

pffoai ZAKK-ule, si eu care vroiam vara asta sa-ti fac o vizita si sa te ajut o saptamana la mesterit capra, dar vad ca te descurci si singur :D
Frumos, si jantele 8)

Quote:

Originally Posted by baga (Post 5064629)
Foarte frumos!!!:shock:
O intrebare grila dintre faruri din ce o facut-o? ca si eu trebuie sa imi confectionez una si imi place cum i-o iesit :D

Iti place cum are capricosti la a lui?
Daca da, intreaba-l pretu' si da-mi comanda ;)

Suspensii reglabile fata, vrei? Mai bine bagi un coilover reglabil, daca tot esti la capitolul investitii serioase. Am fost acu ~2 luni la bucale si am "ridicat" capra, au ramas suspensiile acolo :arrow:

florin_cars 23-06-12 17:04

Quote:

Originally Posted by shrink (Post 4946357)
Acum 2-3 ani cerea 2500 E pe ea, acum o da la fier ,unde ia pe ia 1000 de lei pe ea, dar cere 500 de EURO .
Din cauza a asemenea oameni au ajuns 2 Capriuri una din 68 si 70 la remat

situatia nu e(ra) chiar asa, cel de o vindea acum, era noul proprietar, ce a cumparat-o de la cel cu 2.000Eu, si pretul de vanzare nu era 500Euneg, ci 1.500lei, din pacate in 2 zile nu rasar la toti 1.500lei in buzunar si nu stiu acum unde s-a dus :???: Sper ca undeva bine, dar pacat e impozit, pt ca nu era cu fiscal..deci Retromobil no chance..
Asa e cu acesti cumparatori care uita de acte, de taxe..

florin_cars 23-06-12 18:03

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 5076796)
Un mk1 de vanzare este ?

este, la TM.

pt cei doritori, de mult POWER pe capra, vand URGENT, cateva zile valabil:

Motor de Opel Omega 2, MV6, tip X30XE, ECO TEC, EURO 2, admisie DUAL RAM(2 throttle body, cate unul pt fiecare banc de cilindrii), 3.0L V6 210Cp/6.000rpm, 24valve, 270Nm/3.400rpm, max 6.600rpm.
Motorul este 400Euro, cu tot ce vrea clientul de la el, instalatie, ECU(doar pompa servo ramane legata de caseta, pt o vanzare ulterioara) in rest, radiatoare, alternator, electromotor, tot ce apartine de el si functionarea lui, cv este AUTO, cu mod Sport(la buton).
Pe Omega consuma 10% afara si 15-16% oras, la mers normal, pt o balena de 1.500kg+..pe capra, calculati.

poza pt model :arrow: https://i173.photobucket.com/albums/w...0042007012.jpg

Zakk 23-06-12 22:00

Florine te astept cand vrei la Constanta,daca nu aveam beleaua asta cu chederele pe cap care au costat cam cat motorul ala de Omega poate m-as fi bagat,dar mi se pare cam complicat,prea multa electronica...poate imi da cineva un sfat,jambele fata de la mine provin de la un mk3 care avea un V6 pe el si sant foarte rigide,ce ma sfatuiti sa schimb arcurile cu unele mai soft? ca la 1.3 nici nu il simte...

criss 24-06-12 05:27

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 5076830)
detalii t rog, facem schimb cu 2,3 :-P

E rezervat motorul de 1.6.

Silencer Power 24-06-12 20:00

1 Attachment(s)
nu mai e mult pana departe :D

mai multe poze pe fb https://www.facebook.com/anghel.radu.7

florin_cars 25-06-12 04:34

la prima vedere seamana la culori cu un Essex vazut demult pe wikipedia sau nu mai retin unde. Abia cand vezi lipsa distributiei...Cologne.

Oricum, like a V8, Frrrrumos :!:

Silencer Power 25-06-12 21:23

multumesc, Florin! :)
Sper sa si sune ca un V8, desi nu stiu daca trec de RAR cu evacuarile laterale. :d

Zakk 25-06-12 22:57

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 5077954)
nu mai e mult pana departe :D

mai multe poze pe fb https://www.facebook.com/anghel.radu.7

Da,jos palaria si foarte frumos,se vede ca esti perfectionist...felicitari!

florin_cars 25-06-12 23:09

legal n-ai voie cu evac laterale, nici cu toba sport daca e asa..

Deci mai bine fa-ti o evacuare sau foloseste-o pe cea care o ai, pana treci de RAR.

Zakk 01-07-12 01:17

4 Attachment(s)
Sa ma mai laud si eu cu cate ceva,astazi am primit un colet din Anglia cu chedere noi-noute pentru parbriz,usi si portbagaj plus 2 oglinzi zic eu cele mai potrivite pentru Capri,una am si montat-o...8) total costuri cu tot cu transport 163 lire.

costybanica 01-07-12 11:18

Frumoase oglinzile, sa inteleg ca e gata de drum acum nu ? cand am zis si eu ca ma apuc de ea sa o mai bibilesc a trebuit sa plec si dracu stie cand ma mai intorc acasa.

BlueAngel 01-07-12 11:52

Quote:

Originally Posted by Zakk (Post 5085822)
Sa ma mai laud si eu cu cate ceva,astazi am primit un colet din Anglia cu chedere noi-noute pentru parbriz,usi si portbagaj plus 2 oglinzi zic eu cele mai potrivite pentru Capri,una am si montat-o...8) total costuri cu tot cu transport 163 lire.

Laudarosule ! :))

one.of.the.many 03-07-12 18:17

salutari
am si eu un mk3 luat recent si are un joc la directie, m-a poate ajuta careva cu niste bucsi?
multumesc

BlueAngel 03-07-12 21:22

1 Attachment(s)
Avem si parbriz :D

zolley 04-07-12 22:28

1 Attachment(s)
nu aveti careva aruncate pe undeva niste suporti motor pt motor de 1.6 pe capri Cumpar !

florin_cars 05-07-12 18:37

ce varianta de motor ai luat(tip motor, kw)?
de pe ce model?

sii..ai si cv la el? Am cateva bucati pt OHC ;)

pune si tu niste poze cu capra, ca mi-e dor sa vad cum mai arata, a plecat demult si o stiam jalnic acum multi ani :sad:

BlueAngel 05-07-12 22:02

4 Attachment(s)
Cateva poze cu VRR ca proprietaru nu posteaza.

florin_cars 06-07-12 16:16

offff, iara poze cu VRRu', ma omorati cu atatea...mai bn il tinea in garaj :lol:

Silencer Power 08-07-12 07:51

Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 5091978)

Arata superb! :)

shrink 08-07-12 12:19

Salut baieti,
felicitari, foarte frumoasa masina.
eu tot cu off ul meu de interior, daca nu ar fi 48 grade la umbra si si timp as avea....serios am procese de constiinta ca inca nu am fost in stare sa finalizez masina.
sa raman tot la ford, mi-am luat un mondeo 2001, motor 2000, automat, si scriu aici sperand careva dintre voi va pricepeti mai bine ca mine:
are si gaz montat pe el, la 60-70 zmuceste parca nu ar primi combustibil, indiferent ca e pe gpl sau benzina,si si pe la 100, consumul e mare,si imi palpaie sau arde becul de sonda , (robinetul galben)- dupa parerea multura nu-i bai dar pricum vreau sa-l schimb.
cum nu am avut automat nu stiu cum sa interpretez asa ca va cer sfatul....

shrink 08-07-12 12:20

aaaaaaa. si ce am uitat,
a aparut pe best auto un capri radiat, stiii ceva despre?, pretul mi-se pare enorm

Laci

nitu_ovidiu82 09-07-12 13:44

Quote:

Originally Posted by shrink (Post 5094841)
aaaaaaa. si ce am uitat,
a aparut pe best auto un capri radiat, stiii ceva despre?, pretul mi-se pare enorm

Laci

daca ar dispune cineva de banet ar lua o caroserie de mk 3 din 79 din Arad inmatriculata si cu cea radiata ar face una faina. caroseria asta din Arad arata f bine

florin_cars 09-07-12 16:37

nu poti combina MK I cu MK II/III din pacate..bate la ochi prea tare.

Ce culoare e cea din AR si de ce s-o mai combini, ce ii lipseste si mai mult, cat costa domnu', cat costa ? :D

P.S. sa nu zici ca e neagra...:rolleyes2

zolley 09-07-12 20:56

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by BlueAngel (Post 5091978)

Super arata masina! te invidiez :-P

Rog pe cei cera pot ( si vor sa ma ajute) cei cu motor de 1.6 cu carburator de ford vv sa puneti niste poze cum se leaga vacumul si tevile de apa pe la galerie la carburator si ce mai e pe acolo ca nu gasesc nici unde poze sau schite si desigur nici un mester de prin zona nu stie !( Pompa de benzina nu trebe sa aiba retur ? )

All times are GMT +2. The time now is 14:47.

- Copyright 2026 4Tuning