![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
8 Attachment(s)
In noaptea dintre 30 apr si 1 mai la intersectie Mircea cu Nicolae Iorga. La biserica acolo. Nova de Braila venind dinspre spital spre blvd. Mamaia nu a vazut ca tre'sa opreasca la STOP, iar taxiul venea de pe Mircea dinspre Capitol.
|
care are poze cu accidentu de pe tomis, vreo 4-5 masini?
|
eu stiu de unu la miga de acum vreo 2-3 seri...un focus cu o octavia 2...octavia nu s-a asigurat si a indoit-o bine focusu...pacat de masina ca era cam full...piele crem...etc...
|
Ahh cum am plecat 2 3 zile din cta cum am ratat cateva poze la coletia mea de accidente :((
|
Quote:
|
da am vazut :D ms ...dar totusi au fost accidente pe care nu le am "inregistrate" :))
|
Azi, intre Costinesti si Tuzla, un opel Omega caravan, nr bulgaria, 4 persoane in el, explozie de cauciuc, rasturnat, proptit in copac si luat foc. # arsi, morti pe loc, al patrulea la spital
|
de unde sunt?ca eu auzim ca sunt din mangalia!e cumva pus pe siteul de la pro tv ?sau alta televiziune?
|
Supravietuitorul este din 23 August. Restul inca nu au fost identificati
|
am fost de fata si i-am vazut pe cei din masina...am ramas socat...au fost 4 victime in masina...al 5-lea a zburat prin parbriz pt ca nu purta centura de siguranta...eu am ajuns la cateva minute dupa ce a luat masina foc...dar din spusele celor care erau in spatele opelului care a luat foc am inteles ca masina avea peste 150 ...cei care au ars de vii inca nu au fost recunoscuti...
|
accidentu asta seamana cu a lu gociman ...D`zeu sa`i ierte :|
|
aveti vreun link ceva? de pe vre`un site de presa?
|
sa dat cumva la stiri?
|
|
ms frumos , dar lam vazut deja pe antena 1:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning