![]() |
|
Re: Live for Speed
1 Attachment(s)
atat am reusit si eu...mai incerc...:D:D:D
|
Quote:
incerarca sa joci pe un servar online si atunci arata timpul tau :!::!: |
avand in vedere ca majoritatea timpilor postati aici sub 10.40 sunt facuti cu twaek...mi_am permis si eu sa pun la fel...
sa stii ca m_am chinuit sa scot un timp mai aproape de cel al vostru...ca scoteam sub 10... |
Tind sa cred ca timpii lor sunt pe bune .. fara tweak .. pe STF mi`l amintesc de cand ne rupea capu' la drag pe serverele demo .. acum 1 an - 2 :)
|
voi aveti setari pentru drag? sau modificati voi pe acolo...?
|
bine ma... cu tweak poti scoate si 6 secunde... :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
ca iti mai demonstrez inca odata :shock::shock::shock:
|
Quote:
imi cer scuze pentru "frauda" dar m_a deranjat faptul ca mai sunt in mod sigur dintre cei ce mai sus care au scor 1.35/36/37 tot cu tweak... |
Quote:
|
Quote:
jucat in single player...normal... |
Quote:
|
1 Attachment(s)
cand joci pe internet ci faci un timp bun , new pb , iti apare scris , asa cum am facut eu
daca vrei sa faci si tu acelas timp sau apropiat te sfatuiesc sa cauti setapuri speciale ptr drag , daca nu nu vei reusi decat cu tweak , sau nosmod ;) |
2 Attachment(s)
Quote:
uite cateva incercari de acum scurte, unele esuate.. mai mult a durat comprimarea filmului :lol:.. setul e facut prin ianuarie :D. nu stiu daca s-a mai schimbat ceva intre timp.. major.. la fizica.. teoretic se mai poate trage de el, inainte intra limitarea la 5 fix inainte de finish. se vede la inceput daca am sau nu tweak.. filmu` e comprimat, needitat... ps: controalele, de repezeala.. sobolan+tst:twisted::x. Attachment 732318 |
1 Attachment(s)
:-)uite...la mai mic:-P
chiar daca mi-ai fost martor |
1 Attachment(s)
Quote:
edit: ce fov ai..:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning