![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
Quote:
|
Re: Salutare
2 Attachment(s)
Quote:
|
ce racheta :lol:
|
1 Attachment(s)
Cine ma ajuta si pe mine cu o idee?
Ma intereseaza in principiu sa dau o noua infatisare grilelor de la proiectoarele de ceata. Fac cinste pentru cea mai buna idee. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
tot eu cu 2 rugaminti daca se poate.
daca ati putea face : - spitele de la jenti negre si restul sa ramana asa - jentile albe in totalitate multumesc frumos |
2 Attachment(s)
Revin cu pozele.
Ma intereseaza doar o alta forma a grilelor de la proiectoare, fara a modifica spoilerul fata. |
2 Attachment(s)
Quote:
alea pe negru mi-au iesit cam naspa ca iar nu imi merge mouse-ul la laptop si a trebuit sa fac selectiile dn touchpad , dar cred ca e destul cat sa-ti faci o idee |
o ajuns circ topicul asta !
|
Quote:
nu vad ca te-ai grabi sa ajuti pe cineva care pune vre-o poza pe aici ... pana nu incep sa lucreze "greii" in VT si aici , lucram noi astia mai prosti dar mai sufletisti |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut!
Am si eu o rugaminte la cineva care se pricepe, eu nu ma pricep :D , sa-mi faca si mie in photoshop sau in ce lucrati voi, urmatoarele la masina: sa-mi faca cu negru lucios(ca auto-colantul) ce am incadrat eu acolo cu negru, si oglinzile la fel,folii negre pe spate, niste pleoape negre, si daca se poate coborata putin sa vad cu ii sta, sa stiu daca sa-i fac, sau nu.. pun pozele cu ce am incadrat eu sa fie modificat, si poza originala.Va rog.Multumesc, raman dator!:D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Chevrolet .......
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |