![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
montajul se face singur in parcare:-P |
Foarte util, multumim :D
|
Atentie ! La Tico reductorul motorasului antreneaza direct axul macaralei !
Daca motati asa ceva la Tico trebuie sa optimizati functionarea macaralei in asa fel incat sa mearga foarte usor ,altfel piesele intermediare si pinioanele de plastic cedeaza destul de repede ! Nu degeaba le-au montat coreenii asa ! Recomand sa cautati de pe Damas sau de pe Tico (s-au produs cu geamuri electrice dar in Romania nu s-au vandut ) |
husele alea se potrivesc pe tico? ca stiu ca mi-a zis cineva ca sunt mai mici scaunele si ca a cautat multa vreme huse care sa mearga mai ales pt bancheta din spate :)
|
Quote:
|
De incins oricum se incing putin depinde acum cat de mult franezi.Dar daca ai dubii in legatura cu pistonasele, da roata jos si vezi daca cand apesi frana si iei piceorul de pe pedala se retrage pistonasul.Daca ramane blocat poti sa incerci intai sa cumperi un set de garnituri pntru etriere si apoi sa cureti pistonasele si ar trebui sa mearga.Daca nici asa cumperi etriere cu totul:???:
|
Are cineva vreun butuc pentru volan, de vanzare ?
|
are cineva idee unde gasesc si eu un surub de fixare pt aparatoarea de noroi de pe fara (sau aparatoare noua) ca s-au rupt 2 suruburi si sta intr-unul singur si bate :???:
multumesc |
Quote:
|
Quote:
dezmembrari pe langa bucuresti ? poate gasesc acolo :???: |
Quote:
sincer nu te cred dar in fine pune universale sau prinde cu un autofiletant |
Ma da-o-n puii mei de treaba! Te duci frumos la Obor in piata, si acolo unde au cuie si toate cacaturile ii arati un surub de la aparatoare, si iti da nenea cate vrei! Sau daca n-are surub, ii ceri autofiletant (cum a zis STREET) de aceiasi grosime! Si te costa maxim 1 leu, plus drumu pana acolo care pt tine inseamna 2 statii de tramvai :twisted:
PS: Mai du-te tu la magazine Daewoo si intreaba de suruburi, pana te-o injura vreunu... ca alea vin fara suruburi. Bafta! |
Quote:
gata gata am gasit... nu sariti asa :)) am fost in obor de prima data dar mi-a zis ala ca nu are asa ceva si m-a trimis in targ... pe acolo am intrebat si au zis ca nu au asa ceva si ca nu are ce sa imi dea ca mi se desface ca nu are acelasi pas. dupa care am fost la vreo 3 mag auto (nu cred ca era daewoo niciunul) si nu am gasit si de asta am intrebat pe forum(toti ma trimiteau in toate partile aiurea). imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu postul :???: |
Quote:
Quote:
|
Baieti, aveti idee s-a inchis transfagarasanul? La radio ar zice ca da... e adevarat, stie careva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
|
- Copyright 2026 4Tuning