Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

STREET 25-08-10 19:55

Re: Club TICO

Quote:

Originally Posted by SKR* (Post 3609910)
Preturi si montaj?

pentru pret putina rabdare
montajul se face singur in parcare:-P

SKR* 26-08-10 13:58

Foarte util, multumim :D

topser 26-08-10 14:03

Atentie ! La Tico reductorul motorasului antreneaza direct axul macaralei !
Daca motati asa ceva la Tico trebuie sa optimizati functionarea macaralei in asa fel incat sa mearga foarte usor ,altfel piesele intermediare si pinioanele de plastic cedeaza destul de repede ! Nu degeaba le-au montat coreenii asa ! Recomand sa cautati de pe Damas sau de pe Tico (s-au produs cu geamuri electrice dar in Romania nu s-au vandut )

Fireburn_03 26-08-10 19:11

husele alea se potrivesc pe tico? ca stiu ca mi-a zis cineva ca sunt mai mici scaunele si ca a cautat multa vreme huse care sa mearga mai ales pt bancheta din spate :)

STREET 26-08-10 19:26

Quote:

Originally Posted by smartul (Post 3612081)
AM revenit de la cumparaturi , tin sa modific si sa precizez ca la REAL este oferta !

sper ca nu am incurcat pe nimeni :rolleyes2

aveau si set de huse la 79ron . multe chestii la reducere

------------------------------------------------------------------------

Am de facut un drum de apropape 1000 km si mi se incing suruburile de la rotile din fatza , cineva mia zis ca ar putea fi saboti care nu se retrag de pe disc .

este adevarat ? si care ar fi rezolvarea lor , banuiesc ca nu e nevoie de aerisire la frana :???:

astept raspuns rapid

poti incerca o curatire a pistonaselor etrierierilor

luciang 27-08-10 07:58

De incins oricum se incing putin depinde acum cat de mult franezi.Dar daca ai dubii in legatura cu pistonasele, da roata jos si vezi daca cand apesi frana si iei piceorul de pe pedala se retrage pistonasul.Daca ramane blocat poti sa incerci intai sa cumperi un set de garnituri pntru etriere si apoi sa cureti pistonasele si ar trebui sa mearga.Daca nici asa cumperi etriere cu totul:???:

ZerO_CooL 27-08-10 11:50

Are cineva vreun butuc pentru volan, de vanzare ?

Fireburn_03 28-08-10 12:45

are cineva idee unde gasesc si eu un surub de fixare pt aparatoarea de noroi de pe fara (sau aparatoare noua) ca s-au rupt 2 suruburi si sta intr-unul singur si bate :???:

multumesc

STREET 28-08-10 16:04

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3615721)
are cineva idee unde gasesc si eu un surub de fixare pt aparatoarea de noroi de pe fara (sau aparatoare noua) ca s-au rupt 2 suruburi si sta intr-unul singur si bate :???:

multumesc

la magazin:evil:

Fireburn_03 28-08-10 18:12

Quote:

Originally Posted by STREET (Post 3616137)
la magazin:evil:

am fost azi la 6 magazine si nu am gasit exact dimensiunea aia :( si ale naibii nu prind de nici o culoare :|

dezmembrari pe langa bucuresti ? poate gasesc acolo :???:

STREET 28-08-10 18:52

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3616349)
am fost azi la 6 magazine si nu am gasit exact dimensiunea aia :( si ale naibii nu prind de nici o culoare :|

dezmembrari pe langa bucuresti ? poate gasesc acolo :???:

nu cred ca ai fost in 6 magazine cu piese daewoo si nu au avut aparatori de noroi sau surub :))
sincer nu te cred dar in fine
pune universale sau prinde cu un autofiletant

B-99-SAA 29-08-10 16:05

Ma da-o-n puii mei de treaba! Te duci frumos la Obor in piata, si acolo unde au cuie si toate cacaturile ii arati un surub de la aparatoare, si iti da nenea cate vrei! Sau daca n-are surub, ii ceri autofiletant (cum a zis STREET) de aceiasi grosime! Si te costa maxim 1 leu, plus drumu pana acolo care pt tine inseamna 2 statii de tramvai :twisted:

PS: Mai du-te tu la magazine Daewoo si intreaba de suruburi, pana te-o injura vreunu... ca alea vin fara suruburi. Bafta!

Fireburn_03 30-08-10 16:05

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3617988)
Ma da-o-n puii mei de treaba! Te duci frumos la Obor in piata, si acolo unde au cuie si toate cacaturile ii arati un surub de la aparatoare, si iti da nenea cate vrei! Sau daca n-are surub, ii ceri autofiletant (cum a zis STREET) de aceiasi grosime! Si te costa maxim 1 leu, plus drumu pana acolo care pt tine inseamna 2 statii de tramvai :twisted:

PS: Mai du-te tu la magazine Daewoo si intreaba de suruburi, pana te-o injura vreunu... ca alea vin fara suruburi. Bafta!

gata gata am gasit... nu sariti asa :))

am fost in obor de prima data dar mi-a zis ala ca nu are asa ceva si m-a trimis in targ... pe acolo am intrebat si au zis ca nu au asa ceva si ca nu are ce sa imi dea ca mi se desface ca nu are acelasi pas. dupa care am fost la vreo 3 mag auto (nu cred ca era daewoo niciunul) si nu am gasit si de asta am intrebat pe forum(toti ma trimiteau in toate partile aiurea).

imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu postul :???:

B-99-SAA 30-08-10 18:33

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3620831)
imi cer scuze daca am suparat pe cineva cu postul :???:

N-ai suparat, doar ca eram sigur ca sunt tot felu de dobitoci care in loc sa-ti dea ceva inlocuitor sau asemanator, te trimiteau aiurea... Data viitoare stii cum sta treaba :D Eventual dadeai un telefon ca nu era deranj, rezolvai chiar mai repede.

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 3620831)
gata gata am gasit... nu sariti asa :))

Macar zi unde ai gasit :lol:

aXXo 31-08-10 16:38

Baieti, aveti idee s-a inchis transfagarasanul? La radio ar zice ca da... e adevarat, stie careva?

All times are GMT +2. The time now is 16:15.

- Copyright 2026 4Tuning