![]() |
|
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
trebuia sa o spun mai dinainte... mi se rupe inima.
|
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
tir ... avand in vedere k esti MODERATOR ... si cunosti foarte bine regulamentul ( cel putin ar trebui ) ... muta aceasta discutie pe " DIscutii diverse " sau " versus " ... ca sa nu mai fie motive dupa aceea sa ne privesti DIN NOU pe sus si sa bati apropouri k umplem toate topicurile cu discutii OFFTOPIC
thread deschis pt discutii / aderari / etc ... tot ce tine de Midnight Racers ..... nu cearta ;) te rog sa te conformezi |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
happy ?! puteti contiuna :)
|
am pus threadurile la loc. le stersesem cu gandu ca nu mai apar certuri.
|
Quote:
|
De ce Intalniri 4Tuning Rm.Valcea este inchis?
|
eu sunt PENTRU
|
eu nu sunt. asta ar insemna politie . mai bine lasa :) nu suntem in stare sa facem tricourile, dapai afisele:)
|
pai omu` s-a pronuntat ca face el afisele... deci daca vrea sa le faca, sa le faca din partea mea.... oricum ...mai are foarte putin timp sa ajunga...asa ca...
|
:))))....sa vedem politia pasionata de masini:))
|
fac eu afisele bha gogomanilor >:P dar imi trebuie ACORDU` VOSTRU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!
si daca vine politia............. SUNTEM LA O SAMANTZA :D:D:D |
eu NU sunt de acord
|
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare...daca vreau sa merg pe directia indicata pe ce banda din sensu giratoriu treubuie sa merg? regulamentar ma refer...1 , 2 sau 3 ?
|
pe prima :P
|
altu ? hai unu in care sa am incredere:))))))) ca o sa ajung la ADP daca ma iau dupa ionut asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning