![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Revenim on topic :D
Eu am avut diesel 1 luna si nu mai cumpar niciodata masina diesel :twisted: In oras consuma destul si la drum intins daca vrei sa consume putin trebuie mers ca mortul :D. Daca accelerezi brusc sau mergi cu viteza prea mare consuma mult . Plus ca banii economisiti pe combustibil ii dai pe piese !:shock: E dejuns sa pice turbina si iesi in minus . Am avut omega 2.5tds si am mers destul timp cu un megan II 1.5dci care consuma 5% doar daca mergeam cu max 100 km/h si nu acceleram brusc ! Cea mai buna varianta e benzina + GPL ( neparat secvential) . |
ultima luna am facut 6500 km prin tara cu un passat diesel cu un consum mediu afara+oras de 5.8. Benzina ma tinea in jur de 9 in regimul in care am folosit dieselul.
|
depinde de ce vrei de la masina respectiva... daca vrei performante ia-ti benzina ...daca vrei sa ai un consum mai mic,costuri mici de intretinere ia-ti dieselar:))
|
asta cu costurile de intretinere mai mici la diesel de unde ai scos-o?
din reviziile mai dese si mai scumpe? din pretul de achizitie mai mare? din riscul mai mare de a-ti pica piese scumpe gen pompa injectie sau turbina? |
ma refeream la faptul ca dieselu nu e atat de stricacios ca benzianaru.. nu e sensibil...la benzinar toata ziua pica injectoare si pompe de injectie... dieselu,daca sti sa mergi cu el peste 3000 de ture nu vei avea probleme de genu asta.
|
unde pica ca as vrea sa le culeg si eu.
Doamne, unii chiar va plictistii :rolleyes2 |
mai iesi din casa ca sa vezi tot felu de golf III si pisicute pe Beharca umbland prin service-uri:shock:
|
Quote:
aberezi. |
nu stiu ce sa spun...am un prieten cu un opel astra cdti an 2004 cu injectoare picate...le-a reconditionat cu 16 mil..noi sunt 2000 roni bucata...la golf 3 diesel pompa de injectie e 3000 euro...la benzinara e max 4 mil...cu motorina te scoti la consum si viata a motorului iar la benzina cu piese ieftine...
acum na...bune ar fi amandoua...dieselu de consum si benzina de distractie si restu :D |
Quote:
|
Eu nu stiu care-i faza cu viata lunga a motoarelor diesel, dar dupa cum vad eu lucrurile, un motor pe benzina bun si bine intretinut duce foarte multi km.
|
amphetamine, sa bag de alea de top de la mine, de care stiu eu? la 172 de pagini din care jumatate aberatii, inca una mai conteaza?:lol::lol::lol:
|
Baga sageata, ca de-alea de top de la tine sunt intotdeauna binevenite:lol:
Restu', sit back and watch:lol::lol: |
Quote:
|
Astia care ziceti ca dieselul e mai putin sensibil si mai ieftin de intretinut decat benzinarul aveti toate "tiglele pe casa".???:shock::shock::shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning