![]() |
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
:lol: nu toti angajeaza legal .. nu strica sa incerci. la anii tai abia asteptam sa inceapa sezonul dar eu mergeam la sezloange .. acum depinde si cat de mult vrei sa muncesti pentru banii de buzunar :???: oricum mult succes ;)
|
daca nu te duci pe recomandari, riscul e destul de mare. Risti sa muncesti precum negrii pe plantatie iar la urma sa ti se dea cu sutul in dos si sa nu primesti nici un ban.
|
Pai la sezloange bat si eu mai mult decat la terase, sau altceva.
Si banii aia au o intrebuintare mai serioasa decat ca bani de buzunar, am niste dificultati tehnice. :oops: Multumesc de sfaturi baieti! :D |
Quote:
|
Salut, am si eu nevoie de ajutorul vostru, vreau sa scurtez si sa intaresc amortizoarele, specific ca masina este o dacie....dar nu stiu unde la noi .....multumesc....
|
salut,imi puteti recomanda si mie pe cineva la care sa-mi pun folii omologate mai ieftine?:D as vrea sa pun spatele la o vectra b.mutlumesc!
|
Cand zici ieftin la ce suma te gandesti?:lol:
|
pai nu e neaparat nevoie sa zic o suma..intreb asa pentru ca nu stiu preturile exact..stiu ca difera..dar sa fie omologate calumea nu pe naspa ca asa..
|
Intre Institutul de Marina si Eden mai exact la Izvor acolo stiam un baiat punea cu 250 RON spate + luneta cu tot cu omologare:lol:
|
Unde pot curata instalatia de A/C in Constanta? Miroase a apa statuta dupa ce opresc aerul. Si cam cat ma costa?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning