![]() |
|
Re: Cand au inceput circuitele in Romania?
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Alături îi vedem, printre alţii, pe Corneliu CLEMENŢEANU +rip - comisar sportiv şi Ioan PETRU - starter la cursele de la Reşiţa şi fost alergător-pilot şi el. Să mai auzim şi de bine, Rusănescu |
Quote:
|
Hallo
pentru toti cei interesati am studiat poza cu mare atentie si am recunoscut mai multi omul dela frine este"sam" Haipl mecanic foarte multi ani la sectia Motociclism A CSMR cu Werner si cu mine,apoi a fost mecanicul lui Costica Ghergel un om minumat si foarte bun meserias din pacate sa stins anul trecut in vara din viata,in amintirea mea ramane intotdeuana SAM mai in spate este Boboescu(cel cu ceasul pe mana stinga)mecanicul lui Mircea Ponta Cornele,tu trebuie sal cunosti in fata lui Bobo cu spatele,in camasa alba este un alt stalp al sportului cu motor din Resita Petru Muresan pentru foarte multi OTATA afost un foarte bun prieten al meu care ma ajutat foarte mult din pacate si el sa stins din viata cred ca sint deja 8 ani Otata dormi in pace in poza sint toti suporteri ai sportului cu motor,multi cunoscuti din vedere dar de nume nu mai stiu cu drag Tibi |
Da, in poza analizata este si Corneliu Clementeanu ( + ) , cel de la care am invatat multe secrete, cel cu care ourtam discutii pe marginea regulamentelor foarte interesante, si pe care l-am pomenit intr-un post anterior.
va multumesc pentru comentariile si prezentarile facute aici. Sunt multi cei care si-au adus aportul in desfasurarea evenimentelor automobilistice, si care, din pacate , nu mai sunt printre noi dar merita pomeniti/ prezentati. |
Quote:
Asa este, Sam, tacea foarte mult dar facea la fel de mult...mam inteles f bine cu el...imi pare rau de ce aud ca nu mai este intre noi...VENIM SI NE DUCEM...cum dracu' sa nu il stiu pe Bobby unde am fost la el acasa si am pregatit carena de fibra la monococa trimisa de un alt bun prieten al meu, (nu spun cine ca stiu ca e cu ochiiiiiiii pe noi si sper sa apara) a Easterului cu #146 si am mancat la el si la Leti sotia lui CEA MAI BUNA SUNCA ARDELENEASCA POMENITA DE MINE...nu vreau sati spun ce complicatii au fost cu transportul pt ca eu aveam un prieten la Arad care lucra pe un camion si acest om a riscat transportul La Bucuresti pt 100 litri de motorina si 50 de benzina "costul transportului" a acestor 2 componente de mare valoare in aceea vreme pt construirea unui Easter foarte sigur (prin structura monococa de aluminiu)...in primul rand Stefan Mesaros a fost un VIZIONAR...cand toti de bateau pe sasiu tubular si sa castige la greutate in deficitul protectiei el a venit cu o idee foarte simpla...DE CE ARIPA UNEI MUSTE NU SE RUPE ?....pt ca este constructie modulara din material usor (aluminium la noi) si foarte rezistenta...si asa "am scazut" de la 487 Kg la 395...(masina mea era lestata cu 26 Kg sa fie in greutate)...scuze de divagatie dar cred ca aceste "info" au fost de folos unora care au continuat pe structura tubulara...acum exista tehnologie de aviatie....SA AUZIM DE BINE CA BELELE VIN DUPA NOI !!! |
Coasta la Voineasa cu "libertele"in rolul principal Victor Nicoara!
<iframe frameborder="0" width="480" height="360" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x7x5qq"></iframe><br /><a href="https://www.dailymotion.com/video/x7x5qq_dacia-rally-story-coasta-voineasa-1_auto" target="_blank">Dacia Rally Story Coasta Voineasa 1994</a> <i>de <a href="https://www.dailymotion.com/rallyROM" target="_blank">rallyROM</a></i> |
Gheorghe Nadu, pe Bugatti-ul sau.
http://www.pro-bike.ro/forums/index....tach_id=383943 |
Hallo Cornel
Idea cu monococa de aluminiu a fost a mea,mia trebuit mult timp ca sal conving pe Pisti Meszaros sa faca desenele model a fost Renault F1 RS10 din anull 1979 cel cu motor V6 biturbo de asemenea nou a fost suspensia din spate a fost fixata de cutia de viteze si de un reductor care a fost plasat intre carcasa de ambreiaj si cutia de viteza. cu drag Tibi |
Quote:
|
Tibi cand apari aici spunemi daca mai ti minte ce rapoarte aveai la cutie si power la motor....pt ca pe mine ma "roade" si acum startul de la Schleitz 1986 cand se vede clar ca Eugen care era pe aceeasi grila cu mine a ramas in spate si tu ai intrat printre cei 2 (un polonez si cred Zoltan Stiller al doilea), iar eu am plecat bomba si mam plafonat in primul viraj...uitete atent la filmul de pe linkul postat de mine...mai sunt niste poze de la Hungaroring tot 1986 cam neclare cu startul de acolo prin ambilitatea dl-ui Alexei Rogacev din Rusia care leam postat anul trecut...din pacate Nelutzu de la Resita sa dat la fund pt ca el ne mai oferea spre delectare imagini mai "pro" si de buna calitate...sauzim de bine ca vine Apoclipsa !!! :)
|
Quote:
|
Road,cine e in film cu liberta 16? Parce ceva mai pregatita decat a lui Victor.
|
8 Attachment(s)
Cateva poze
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning