![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
OOOoooo...fain de tot.Tocmai di la Cluuuuj.:D
Asta-i vedeta.A fost si la intalnire banuiesc, nu ? Foarte tare modelul.Si mie imi place cam totul.Nu prea-i gasesc defecte.Cred ca cel mai bine-i sta cu kit-ul asta de Carrera GT. Bravo Andrei ! buna achizitie.Cand te saturi de el da un ghiont :lol: |
e special porcu asta, fata de altele:D
|
arata cat se poate de real.
Interiorul daca ar fi avut si gurile de ventilatie perforate nu l-as fi deosebit de unul 1:1. Motorul iar mi se pare f bine realizat! Frumos! |
Eu vad ca a prezentat un Porsche 1:18 nu porci...dar ma rog fiecare ce vede.
Felicitari sefule, arata intr-un mare fel. |
Porci, Pisici, Urși... nu știi tu d'astea. :lol:
Frumos Porsche-ul pe roșu. Cel mai mult îmi plac farurile. 8) |
Quote:
In principiu nu as fi dat 90-100E pe macheta asta, dar situatia a fost convenabila acum. |
Un model deosebit.Imi place cum este realizat:D.Chiar ne-am sincronizat eu cu 944 tu cu 924.
|
Nu bagati si voi o comparatie la prezentari?
|
Din punct de vedere strict vizual ca si o comparatie, din punctul meu de vedere difera capota, motorul, interiorul si jantele, in rest este aceeasi matrita.
|
Nume identice, machete aproape la fel,ne-ati incantat privirea azi cu aceste minunatii.
|
9 Attachment(s)
poze noi cu grand cherokee ...
|
pare real in pozele tale...
|
Arata bine Porsche-ul,pacat de pret,dar luat la un pret decent merita din plin!:-)
Arata bine si Jeep-ul,in schimb culoarea nu prea ma atrage!:lol: |
Ce balena era masina asta la vremea ei...cea mai balena...singurul JEEP de JEEP:-P
|
O macheta care imi place foarte mult, spre deosebire de masina reala. Banuiesc ca este varianta Autoart, dupa nivelul detaliilor din poze.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
|
- Copyright 2026 4Tuning