![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
bai kill... deci chiar imi pare fff rau ... mai ales ca u ti-ai pregatit si masina pt braila :(( na... asta este.. poate de acuma data viitoare ;)
|
si cand ma gandesc ca eram in drum sa ma duc la cineva sa imi faca evacu :) de la a la z. ... posibil si flansa... da.. asta e............ :) next time... poate oi avea mai mult noroc...
|
niste relee si un filtru de benzina care aveti in plus ? :lol:
|
baaaa ... faceti si voi rost pentru mine de un canal sau elevator sa imi pun filtru' ala ca nu mai suport
|
lasa nenea ca mergem azi si vedem de garaju ala poate rezolvam traba acolo daca iese combinatiunea ...
|
dragii mei am si eu o intrebare mai generala asa: ce facem de sarbatori ... ?? in speta craciun revelion si altele
|
Eu unul de sarbatori nu am nici un plan sigur . Mai asteptam si mai vedem .Eu unul sunt cu cine face cheful :P
|
bautura, mancare si o tura cu atv-ul - offroad m'ar multumi :) aaa si femeia :P
|
Daca vrei sa faci si offroad lasa femeia acasa... prietenii stiu de ce :lol:
|
Ai vazut u om fara umbra :P
|
umbra mea e e36-ele b-( :)
|
Da parca ziceai si ceva de femeie...
|
:)) Nu mai zice :P ...Poate sunt spioni pe aici ;)) nu ai de unde sa stii ..pana una alta ... trebuie sa mai facem si un Boys Night ...ca prea ne gandim la maritis :) Vad ca se apropie sarbatorile si mai dispare cate unul din plan ..Hmmm ..interesant :)
|
As dori ca reprezentantul Clubului da dea add la : katana.piatraneamt , pentru a tine legatura cu noi asupra evenimentelor , intrunirilor si celorlalte lucruri care tin de lumea masinilor.
ps. La adaugarea id'ului, as dori sa spuna ce club reprezinta. Multumesc , cu stima , VaLeX fondator KATANA TEAM |
copii vreau si eu INCA o pompa de servo ... face cineva o pomana ? :))
tot pt 320i =P~ |
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning