![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
frostule parerea ta sincer nu prea ma intereseaza si nu neaparat k este de rau,"prietenii stiu de ce", iar ra2 gusturile nu se discuta, daca puneam aerisirea sa zicem pe oglinda sau altundeva aveai ceva impotriva?
|
ma poti sa o pui si pe parbriz dak vrei...da asha ceva nu e in realitate...la aia ma refeream
|
2 Attachment(s)
new gordini style......low ride...:lol: :lol: :lol: :lol:
|
Mari => Arata mai bine inainte ! Ar trebui sa tragi o linie de umbra .... cat de cat accentuata ! sa nu mai decolorezi geamurile ! Aia nu e chiar asa de bine :-) ... Arata mai bine inaine ( scuze ca zic asta ... dar asa mi se pare mie ! ).
|
Quote:
sti cum e fiecare cu gusturile lui ;)...bafta ...... da stiu ca la geamuri am facut o prostie ......dar nu se mai repeta ;):lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
1 police car ..de oras :D
|
pragu e 1pic cam nasol , trebe refacut dar faza ala aripa fata chiar imi place bv, esti pe drumul cel bun
|
2 Attachment(s)
:rolleyes2 :rolleyes2 o incercare pe o dacie 1300
|
3 Attachment(s)
nam lucrat nush ce pe ea ....o pisicuta simpla. o retusez maine ca azi nu mai am timp. dati cu parerea daca ii bun ca si idee
|
hmmmm masina per ansamblu e frumoasa imi place dar cum ai zis tu mici retushuri la far sofer, pasager...oricum mie imi place e bine
|
2 Attachment(s)
:oops: :oops: :oops: Mici modificari la eosul asta asa cum am stiut eu mai de incepator:arrow: :arrow:
|
culoare ireala dai su u opacity 90 la culoare dupa ce o faci
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
................:D
|
2 Attachment(s)
citroen concept
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
deci cand vopsesesc o masina io dau duplicate layer apoi desaturate apoi ma joc la variations ....la sf ai un chenar cu layere si sus scrie opacyty si fill amandoua la 100 ...te joci la opacity si dai la 90
tiam atasat o poza sa intelegi |
2 Attachment(s)
Priviti cea mai , corecta , reusita si cea mai impecabila lucrare a mea (Am lasa viteza mai mica la jenti sa vedeti k nu sunt plate ;) Nu stiu daca exista fro greseala :D
Ps: Am inceput sa inteleg cum sta treaba cu vt ;) |
DinuLucian - ai MARE grija la selectii
|
A daps acuma am observat ms ;)
|
pai cica exista cam mult e in primu rand spoileru stramb , in al 2 rand selecti aiurea ...apoi jenti cam plate ,, apoi ...umbra la plasa nu exista ...mai doresti ....:Dfi mai atent ....asa faceam si io inainte da mam invatat minte
|
3 Attachment(s)
un lambo .....
1.stock 2.pe la inceputurile mele 3.astazi(o mashina reala cu putzine gresheli) 4.in episodul urmator |
2 Attachment(s)
un rx-8 facut km in graba ..... stiu k avem voie numa un post cu o mashina pe zi gaby da eu nu am postat la comentarii de f mult timp .... promit k nu o sa pun de acuma mai multe mashini pe zi:-)
|
multe greseli. carbon fake,brush slab, plasa zob,burnoutu mai mult blurry decat real,selectii slabe(de ex in spate, fata la capota, sus, etc), pleoape false. p.s. nu e styling?
|
2 Attachment(s)
un lambo brush in afara de jenti ...
|
prize de aer puse aiurea care nu au nici un rost
si Ireal facute... |
sebi un ultim sfat iti dau...simetrie tata...ce ai facut la bara fata ar trebui sa se vada putin si pe partea cealalta;)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Daewoo lacetti ..............:lol:
|
macar sa privesc partea buna a lucrurilor ...am primit 3 comentarii ...fata de nici unu la altele D:gg baieti e inspre bine ...
|
3 Attachment(s)
pls comment
|
foarte misto leloo...
dar e cam ireala priza aia de aer din far |
ms ( totusi gabi daca mi-ai dat merge la replyuri pls sterge prima varianta si las-o p ultima.multumesc)
|
2 Attachment(s)
Astept :???: :lol:
Ps: E prima data cand fac neon :???: de aia nu a iesit prea bine ;) |
Quote:
|
Ok mane ms pt sfaturi o sa tin cont data viitoare da na acuma fac asta de fro 6 sau 5 zile ;) :D
|
Am si eu o rugaminte la voi si scriu aici pt k stiu k aici se citeste mai mult :D
Va rog frumos care ma ajuta si pe mine sa fac capota din fibra de carbon plzz k nu reusesc ! Daca vreti da-mi id pe privat ThX !! :d Ps: Am citit tutorialele dar nu am inteles :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Dati sh voi cu parerea
|
io zika ca - bara e descentrata , vopseaua e ireala ..jantele sunt plate ...cam atata vad io .. sa mai zika si altii ;) bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning