![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Wlad ...cred ca ai ras de mine :( ma gandeam si eu ca imi faci ceva finut...asta din prima poza ....e cat jumatate de far :-j ...dar ma rog ....oricum iti multumesc Attachment 1632706
|
Quote:
|
Probabil...nu l-am jignit , i-am si multumit ...oricum doresc tuturor multa bafta ;)
|
cornelmen nu sunt mari pleoapele.;)
in orice caz, daca ti-ai pune ai doua mari variante. 1-iti cumperi stock 2-iti faci pe comanda din fibra la marimea dorita;) bafta |
mersi mult pentru poze. dar cred ca raman la albe..dupa cum zic si colegii . mersi
|
1 Attachment(s)
poate cineva sa imi vopseasca jantele?? spite negre si buza culoarea masinii...sau cum credeti voi ca ar da bine.mersi
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut :D,
Vedeti cu ce poza va este mai usor :D! As dorii grila fara emblema,farurile din poza...:D, proiectoarele de mai jos... daca puteti :D! mersi! http://www.husecapota-paravanturi.ro...golf%20iii.jpg http://www.piesetuning.net/images/fa...-%20model1.jpg Attachment 1634152 Attachment 1634153 Attachment 1634154 Attachment 1634155 |
10 Attachment(s)
ma poate si pe mine ajuta cineva va rog frumos??? as dori jentile si bara fatza dp golful negru si cel argintiu pe golful acela cu nr de BZ
Va multzumesc celor care ma ajuta !!! dak nu va ajuta jentile dp golful negru am mai pus unele Multumesc mult si sper sa nu faceti la misto :D |
4 Attachment(s)
As dori si eu un vt lasata masina , niste jante mai mari daca se poate ...un badboy si daca se poate se ma ajute cineva cu o idee .... am facut in photoshop o poza in care se aprind farurile la masina ...singura problema este ca daca o deschid normal functioneaza ca gif ...daca o pun pe forum zici ca e poza normala si nu stiu ce am gresit....numai bine ...si multumesc anticipat:D
|
1 Attachment(s)
Attachment 1635561
am incercat eu bad boy`u:| |
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1635579Attachment 1635580 |
cu golful meu variant nu ma poate ajuta nimeni???:D:( dak mai e nevoie de poze cu masina mea o sa mai pun
|
3 Attachment(s)
Asa cum am promis.....
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1283349630
arata bine asa...oricum ar fi repar-o mai repede ca ii sta urat lovita in spate :rolleyes2 |
Ms mult Cannonball imi plac foarte mult ideile tale. dar daca ma poti ajuta si cu ceva doar cu o evacuare pe partea unde se afla acum pt ca imi este f greu sa fac dubla evacuare deoarece rezervoru de benzina e chiar in spatele bari chiar in partea dreapta..
Julaikos: ai dreptate arata foarte urat si partea proasta e ca am ratat si un eveniment la care trebuia sa fiu prezent.. asta este. |
evenimente or sa fie,nu vezi ca s-au inmultit...cel putin anul acesta au tot fost in toate colturile tarii,este timp ;)
|
ZOTA ia tutorialele la rand si invata... scuzati off-ul
|
3 Attachment(s)
buna se poate ssa imi prelungiti si mie bara spate ,,,,,,adica , cumva coborata ,,,,fara plase si alea alea chiar si fara toba ,,,,o vreau plina ceva in gen seat leon 1M ,,,,putin bombata si coborata ;;;;;multumesc
pun si o poza cu ceva de genul |
Quote:
Nu va mai bate-ti joc de pozele oamenilor! |
1 Attachment(s)
Quote:
@ gmv (m-am cam grabit) Attachment 1636698 |
se ocupa cineva si de variantul meu va rog???
|
Quote:
|
Esti banghiu?
Sunt si poze cu masina din lateral... |
Quote:
|
Scuze nu am vazut bine.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
scz:| is incepator....:| |
@Johnsonxxl interesanta ideea ...daca poti lucra un pic si la capota din pozitia aia si sa elimini masina din spate ar fi super ok :D ...oricum ms
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1636998 |
4 Attachment(s)
Golf IV Variant
Attachment 1637056Attachment 1637057 Update Logan Attachment 1637064Attachment 1637065 |
[QUOTE=DaNn.ZyX;3627895]Golf IV Variant
Attachment 1637056Attachment 1637057 Update Logan Attachment 1637064Attachment 1637065[/QUOT hmm......prima chiar imi place cum vine cu jentile alea si folia :* dar poti sa faci ceva si cu botul la masina ??? sau ai nevoie de alta poza??? merci mult |
off: DaNn.ZyX , esti meserias nene ! :shock:
|
Quote:
|
off: chiar NU glumesc ! imi place cum lucrezi !
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
L.E.
nu stiu daca poti sa faci ceva cu pozele astea ... dar macar fundalul schimbat :lol: poti sa`i faci ce vrei tu ... |
1 Attachment(s)
ceva quick
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning