![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
arata bine ... nu am c sa zic ....
|
frumos pufy ciar arata bine;)
|
1 Attachment(s)
nu prea mi`a iesit cum as fi vrut :rolleyes2 CE ZICETI?
(P.S. - stiu janta spate plata,si logo`ul acela ma reprez stiu ca e luat dp un Peugeot) |
la imbinarea cu vechiu spoiler se vede blurry .... se vede k l-ai luat dp un alt tip de masina ... da-mi si mie un pm cu ea ...
|
in spate in zona stopului stanga e cam blurry.vopseaua pportocalie nu ai dat-o prea bine prin zona pragului ..si cam atat
|
2 Attachment(s)
am facut si eu un porsche 997 ...nu e cine stie ce ..l-am facut in paint iar grafica de pe el in PhotoImpression :D astept sa vad ce ziceti :D
|
pleoapele nu isi au rostu' , liniile masinii nu prea sunt linii sunt cam stranbe,plasa e ireala la fel si fantele de aer dar vad ca esti nou si e un inceput bun ;-)
|
2 Attachment(s)
sal baietzii (Tigrule man ai drept de autor k miai luat spoilerul dupa 407 Tinand cont k e a 3 a masina a mea pe care am facut-o nui nik k milai luat inca nu stiam brush atunci?)
am si eu o lucrare astept comantarii ceva bune si rele nu conteaza Totul este Brush |
Quote:
|
Quote:
Dar acolo scrie Lord VT...tu esti Pimp Boy...WTF? :rolleyes2 Sigur ai facut-o tu? :-P |
dap man eu sunt ce naibi am 2 nickuri Pimp pe 4tuning si lordvt pe alt forum tot de tuning si masina normal a fost facuta sa fie postata acolo si deaia oricum ms de compliment o sa mai pun ceva frumos dar mai am de lucrat
|
OK...Am inteles...
Bafta! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
SUPERB!una din cele mai bune lucrari pe care am vazut-o aici,daca nu chiar cea mai buna!inca o data :SUPERB!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning