Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   A.C.S Inferno MotorSport (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport.html)
-   -   Diverse (topic de offtopic) (https://forum.4tuning.ro/367-inferno-motorsport/86738-diverse-topic-offtopic.html)

RoByNeT 19-02-10 11:57

Re: Diverse (topic de offtopic)

2night ?

PS: https://forum.4tuning.ro/529-firme-ja...e-topgear.html take a look

kidu2006 19-02-10 12:11

Toate ca toate dar observati ca , Kimi o tine tot sa ne vedem TOTI INTR-O CAMERA?:))))))))))) asta are ganduri neCURate clar :)))
VROOOM chiar ca ce amintiri ;)
Daffy,daca vrei video-chat iti aranjez,dar intai tre sa dai proba orala,k tot esti prescolar :))))

87MTX 19-02-10 12:57

dubiosilor ;))

Lucian_GXZ 19-02-10 12:59

va pregatesc ceva pentru diseara! e treaba...

cozo 19-02-10 14:55

@lucian: faci clatite?
@kimi: nu vad ca pe alte thread-uri cauti de alea mici. sa inteleg ca esti mai tot timpul la noi din cauza ca aici gasesti numai de alea mari....:lol:

cred ca cel mai bine este sa va bagam pe toti intr-o camera si sa aruncam dreaq cheia!!!!! :))

kidu2006 19-02-10 15:08

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 3102534)
dubiosilor ;))

Hmm,vezi ca esti la Inferno deci cred ca in curand intri si tu la dubiosi :->
Quote:

Originally Posted by cozo (Post 3102893)
@lucian: faci clatite?
@kimi: nu vad ca pe alte thread-uri cauti de alea mici. sa inteleg ca esti mai tot timpul la noi din cauza ca aici gasesti numai de alea mari....:lol:

cred ca cel mai bine este sa va bagam pe toti intr-o camera si sa aruncam dreaq cheia!!!!! :))

Mai bine arunci cheia ma .. da ce zici,intri si tu cu noi in camera?mai bine imi da mie cheia si o bag in pantaloni,sa vedem care e curajos sa o ia =))))
Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3102542)
va pregatesc ceva pentru diseara! e treaba...

Unde va duceti diseara,da un tel poate vin si eu sa mai stam nitel la barfa...si daca e vii tu cu cola si eu o beau:oops:

cozo 19-02-10 15:16

@kidu: pai am vazut ca invitatia este pentru voi astia vechi in de astea si versati.... voi vorbiti de ale voastre.... noi stam afara la un suc intr-un bar. cand ramineti fara iarba dati un telefon si va mai aducem niste legale!!!!!!! :lol:

@matrix: sper ca asta seara nu vii singur!!!!!!!!!

Lucian_GXZ 19-02-10 16:38

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 3102931)
Hmm,vezi ca esti la Inferno deci cred ca in curand intri si tu la dubiosi :->

Mai bine arunci cheia ma .. da ce zici,intri si tu cu noi in camera?mai bine imi da mie cheia si o bag in pantaloni,sa vedem care e curajos sa o ia =))))

Unde va duceti diseara,da un tel poate vin si eu sa mai stam nitel la barfa...si daca e vii tu cu cola si eu o beau:oops:

nu am minute pe abonament :) la 22.30 noi sti ca iesim.. da un telefon si iti zicem unde suntem!

Lucian_GXZ 19-02-10 16:40

Quote:

Originally Posted by cozo (Post 3102956)
@kidu: pai am vazut ca invitatia este pentru voi astia vechi in de astea si versati.... voi vorbiti de ale voastre.... noi stam afara la un suc intr-un bar. cand ramineti fara iarba dati un telefon si va mai aducem niste legale!!!!!!! :lol:

bine ma fie.. si tu esti caterincos :lol::lol::lol::lol: :pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th

RoByNeT 19-02-10 17:39

Quote:

si aici nu era vorba de daffy =)))))

kidu2006 19-02-10 17:42

Quote:

Hai puiule nu mai fii timid,esti binevenit in camera noastra,mai ales ca esti si puriu:))

cozo 19-02-10 19:21

Quote:

Originally Posted by RoByNeT (Post 3103358)
si aici nu era vorba de daffy =)))))

tu vezi sa nu te inveti la motorina..... cam pute urat....:punch::poke:

87MTX 19-02-10 19:22

ehe vdm...oricum nu pot sa stau mult

cozo 19-02-10 19:24

Quote:

Originally Posted by Lucian_GXZ (Post 3103194)
bine ma fie.. si tu esti caterincos :lol::lol::lol::lol: :pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th:pelvic_th

:lalala::lalala::lalala::chew::chew::chew::blahbla h::blahblah::blahblah:

cozo 19-02-10 19:25

Quote:

Originally Posted by 87MTX (Post 3103783)
ehe vdm...oricum nu pot sa stau mult

stai cat iti place...k apoi e cu 7 ani :lol:

All times are GMT +2. The time now is 06:33.

- Copyright 2026 4Tuning