Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Manga (Pixel cars) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (manga) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars/80065-masinile-voastre-preparate-manga.html)

Reme 21-11-12 14:29

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi (manga)

Quote:

Originally Posted by CaraMilano (Post 5256699)
Salutare !!!
Doresc sa imi schimb look-ul posterior al masinii mele!
Vreau sa schimb difuzorul spate si in in loc de 4 tevi sa fie 2 tevi centrale cu tipsuri cu capetele albastrite(titan look) iar difuzorul carbon... vreau ceva decent nu foarte exagerat
- La triple de ma gandeam ca in loc sa le schimb sa le pun leduri custom si anume partea superioara acoperita cu folie alb-opac cu o simpla tenta de fumuriu , semnalizarea galben (tip faruririle vechi de renault) iar partea de jos fumuriu dar nu negru !
Multumesc Anticipat ...spor la treaba !

Salut! Pe sectiunea unde ai postat se fac numai desene manga, trebuia sa postezi aici Bafta!

CaraMilano 21-11-12 15:52

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5256788)
Salut! Pe sectiunea unde ai postat se fac numai desene manga, trebuia sa postezi aici Bafta!

M-ai bagat in ceata !!! unde? lasa-mi un link cu threadul. Multumesc Anticipat !

Tweety_rzw 21-11-12 15:54

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5256685)
pololino :idea:

Sa traiesti 1000 de ani REME !App iti vad masina mai mereu pe langa stadionul national ... frumoasa rau!

Reme 21-11-12 16:34

Quote:

Originally Posted by CaraMilano (Post 5256874)
M-ai bagat in ceata !!! unde? lasa-mi un link cu threadul. Multumesc Anticipat !

scz nu l-a inserat? sper sa il bag acum https://forum.4tuning.ro/548-virtual-...preparate.html

Quote:

Originally Posted by Tweety_RZW (Post 5256875)
Sa traiesti 1000 de ani REME !App iti vad masina mai mereu pe langa stadionul national ... frumoasa rau!

cu multa placere! Merci pt urare ;)

Tis-ul 21-11-12 21:49

mersi frumos de Tiguan.. nu mai știu cine mi-a făcut un mk2, dacă vrei ți-l dau pe ăla ca bază, dar e cam clean.. dacă reușești să īl faci stock e ok.

Quote:

cu multa placere! Merci pt urare ;)
acum, cānd a zis tweety.. arată foarte bine Reno-ul tău.. īmi place cum e lăsat pe burtă.. 33 RDU parcă ai, nu?

Reme 21-11-12 23:11

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5257367)
mersi frumos de Tiguan.. nu mai știu cine mi-a făcut un mk2, dacă vrei ți-l dau pe ăla ca bază, dar e cam clean.. dacă reușești să īl faci stock e ok.

acum, cānd a zis tweety.. arată foarte bine Reno-ul tău.. īmi place cum e lăsat pe burtă.. 33 RDU parcă ai, nu?

da, exact ala e. Daca ai baza de mk2 tournier e bine. Las-o aici si o voi face eu cand am timp liber.

Galea 24-11-12 20:46

6 Attachment(s)
Salut..ma poate ajuta si pe mine cineva? cu un vw touareg...o sa atasez cateva poze sa se vada masina si daca se poate as vrea doar sa mai coborata..pentru ca asa este in prezent..va multumesc

DaNn.ZyX 24-11-12 22:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Galea (Post 5260973)
Salut..ma poate ajuta si pe mine cineva? cu un vw touareg...o sa atasez cateva poze sa se vada masina si daca se poate as vrea doar sa mai coborata..pentru ca asa este in prezent..va multumesc

Attachment 2620887

Galea 24-11-12 22:59

va multumesc mult

Reme 24-11-12 23:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Galea (Post 5260973)

am incercat si eu :idea:

conty one 05-12-12 23:36

8 Attachment(s)
salut daca se poate as dorii si eu un desen pt semnatura..multumesc

Reme 06-12-12 10:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by conty one (Post 5275169)
salut daca se poate as dorii si eu un desen pt semnatura..multumesc

done :idea:

DaNn.ZyX 06-12-12 12:56

1 Attachment(s)
Hop si eu :lol::lol::lol:
Attachment 2630704

conty one 06-12-12 15:42

multumesc baieti :)

conty one 08-12-12 03:38

1 Attachment(s)
baieti nu stiu daca am postat bine dar poate sa imi modifice si mie cineva in imaginea de mai jos..in loc de ursuletul rosu sa apara cc-ul din semnatura..tot cu vedere din spate si cu numarul masinii B-730-KNG ,si cu acceasi mana aratand acel semn obscen catre masina de politie(pt a face un sticker personalizat) //MULTUMESC SI RAMAN DATOR DE O BERE :)

All times are GMT +2. The time now is 03:45.

- Copyright 2026 4Tuning