![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
tng, de ce sa nu se poata? totusi e S8..si are cip. adica stock are 450 de cai. si ce are daca merge mult cu viteza aia? se poate.
|
merge cateva minute bune ... totusi e 300 :???:
mi se pare la un mom dat cand filmeaza soseaua ca, copacii trc cam incet |
Nu cred ca ai cum se apreciezi corect viteza...e foarte relativa treaba.
am vaz filmulete cu Skyline-uri pe Autobahn la peste 320...si nu iti dai seama...oricum de apreciat ca in filmulet chiar daca are 300 se da la o parte de pe banda de viteza cand e libera cealalta...asta in caz ca vine unu din spate mai tare ca el :)) |
da..pai neamtz...ce sa faci. asa stiu ei sa mearga. nu ca la noi cu 60 pe banda II. dar oricum, tng, ma gandesc ca tu cand ai mers cu 300 nu cred ca aveai timp sa te uiti la copaci sa si analizezi cat de incet trec. si poate asta e mai realist decat in unele jocuri pe care le jucam toti ;)
|
True True :)
si eu am vazut cum trec copacii doar cu 220..si nu iti dai seama de viteza...abia cand revii la 130 si ai impresia ca te misti cu incetinitoru |
Quote:
|
da man, si eu ti-am explicat de ce cred ca este real. eu nu am mers, deci nu imi pot da seama cat de incet sau repede se misca copacii, avand in vedere ca nu stiu cum tre sa fie la viteza aia. dar am mai pus mai demult o poza cu un Golf la peste 300 km/h si tot de copacii dupa margine v-ati luat cand ati zis ca nu e reala ;)
|
1 Attachment(s)
una bukta de poza....as mai putea sa pun kteva...in kre nu apar persoane....:)
|
hai sa va arat si eu niste poze de weekendul asta...
unele facute cu telef, altele de alti colegi de ai mei... si de ce nu pot atasa poze? :rolleyes2 |
15 Attachment(s)
uitati si pozele de la bogdan....
|
1 Attachment(s)
nu cred ca a fost cine stie ce ... vad mai mult alte masini(marci) decat vw :-P :lol:
|
Stiti ce mi se pare mie ciudat?? :D In sticla aia de Sprite nu prea e Sprite......oare ce este?:lol:
|
Quote:
|
tng...a fost inatlnire vwforum...si cum VWF inseamna de fapt VAG (audi, vw, skoda, seat, porsche, bugatti, lamorghini, bentley :P) au venit toti care au vrut. mai putini cei cu ultimele 4 marci enumerate...
|
aham ... nu stiam asta :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning