![]() |
Re: My KYS !!
Sunt contoarele de la calorifere. Ii baga administratora prea mult la caldura :lol:
|
Monitorizeaza presiunea atmosferica, sa stie cum e vremea si presiunea in habitaclu, ii place un mediu mai oxigenat...
|
Ce rai sunteti...
|
Ahaa, daca faci ce cred eu ca faci, astept un pret pt amortizoare si arcuri:lol:
|
Bai cu ce dusmani am de a face :)) in limita avansarii proiectului , voi posta poze :)
|
1 Attachment(s)
Am primit si-un compresor...
|
Nu stiu de ce am eu impresia,cat de curand masinuta va sta pe loc si va face tssss:D
|
Gata? O sa-ti vezi visul cu ochii?:lol: Cand pui si tu niste poze mai in detaliu, niste detalii despre sisteum adoptat:-P Este un sistem facut de la 0 sau ceva gasit pe piata?
|
ma da repede sa sti tu tot , admirati pozele...
|
Quote:
|
Bafta in realizarea visului !!!
|
Multi ati ghicit...altii au fost indusi in eroare .. Adevarul este ca pe masina se va monta un sistem de suspensie pe aer, creat pe comanda pentru masina mea.
Sper ca finalul sa fie unul surprinzator ( in sensul bun) . Va voi tine la curent cu modificarile... multumesc pentru aprecieri ! |
Quote:
si felicitari pentru masina , arata intr-un mare fel |
Este frumos atunci cand un vis devine realitate8)..Felicitari si asteptam vesti noi!
|
F tare...felicitari. Si eu visez de mult dar mai dureaza pana se indeplineste. Alte prioritati....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:20. |
- Copyright 2026 4Tuning