![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
stiti ce e interesant? faptulcafabrica tvr din anglia a cumparat-oun rus cu 60 mil de dolari......plm un chilipir in comparatie cu ce bani se baga in fotbal
|
Frumoasa tare mashina.....cam cat ajunge asa o mashinutza?
|
super frumoasa, de pret nu stiu cat a costat aceasta masina stiu ca am vazut pe un site nush sigur daca era noua si era 108 mii de euro.
|
azi am urmarit 15 min porscheul ala 911 turbo gemballa ... dar l`am pierdut pe stradutele din cartierul francez...taximetristul vietii , m`a blocat :(( :D ...
|
Quote:
|
Quote:
PS: :shock: :shock: :shock: superba masina in sfarsit un sagaris in romania |
Isi mai are rostul intrebarea?
|
bogo4all... bravo... m-ai facut fericit sa vad un sagaris cu nr. de romania...
daca mai ai.. sau daca mai poti face poze... nu ne suparam daca le uploadezi :) |
si pan la urma ce capacitate are motorul si ce putere?
|
Sa ma bata cucu cata stiintza la unii dintre voi !
|
frumoase masini ... Mercedesu e :shock: :shock: , TVR-ul nu e primu vazut ma lasa rece ... , dar totusi e o aparitie inedita pe strazile noastre !!! cat ii dati pana face harcea parcea barile si prafurile ??:lol::lol:
|
in craiova M6 .....a fost masina lui MUTU super tare
|
R-NOS15 si eu ma bucur ca am vazut asemenea masina, stai linistit ca o sa mai fac poze cand o sa-l vad.
|
Quote:
Ce bine ar fi daca toata lumea s-ar documenta !!!...n-am mai avea chestii de genu TVR Tucson, motor de 10 litrii si n secunde suta postate de toti expertii autohtoni :lol: . P.S. pe site e modelul mai vechi cu tevile in lateral |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning