![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
e ceva distractie in parcare la stadion :D :D :D
|
Quote:
|
Buna! Am si eu o intrebare catre cei ce au trecut prin asta... Am un Mercedes C klasse w202 si am incercat sa rabatez oglinda, fara sa-i stiu principiul de functionare, astfel rupandu-i o clema din interior. Materialul rupt, este un plastic dur. Si acum urmeaza intrebarea: Cunoasteti careva un lipici bun, sa reziste la socurile drumurilor noastre si la variatii brutste de temperatura, deoarece vreau sa lipesc piesa in cauza, desi nu ma astept la un rezultat durabil cu lipiciul, ma gadesc la achizitionarea unei oglinzii sh din dezmembrari, pretul uneia noi, probabil, ajungand destul de sus, fiind cu reglaj electric, incalzita si heliomata. Precizez ca piesa in cauza este in interior iar aspectul masinii nu o sa fie schimbat, astfel ma intereseaza un lipici doar rezistent , nu conteaza culoarea, transparenta, sau alte proprietati. Sau daca stiti un atelier, unde pot remedia problema fara prea multe complicatii. Multumesc anticipat! Numai bine!
|
Quote:
|
Buna! Poi bucata rupta am recuperato, deci am nevoie doar de adeziv. Ms mult!
|
dani se referea sa lipesti fara adeziv. Incalzesti bucata rupta pana la temperatura de topire si atunci o lipesti de cealalta bucata, fara adeziv.
|
Quote:
|
libertatea de a vota .... de exemplu ;)
|
de a spune ce gandesti, fara repercursiuni.
|
libertatea de a avea curent dupa ora 10 :P
|
si program tv peste ora 10 :lol:
|
ziceti un mecanic bun, sa se priceapa bine mai ales la partea electrica a unui megan 2 oarecare... :d
ce stiti de HR Motors? de la bifurcatia cu tautii faceti dreapta spre satu nou, i un tip horia |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
:D :D :D :lol: :lol: :lol: |
Quote:
MARIUS 0741.656.030 - spune-i ca suni din partea lui Crisan Florin O zi buna :-D Keisuke, ai fost tare rau. Ti-a luat Mos Nicolae Sky-ul si ti l-a inlocuit cu matiz ? :-P |
andreizr1
libertatea de a calatori in afara romaniei de a putea merge seara pe strada fara sa te salte militia de a avea drepturi egale nu doar pt membri de partid,etc, daca noi ca si popor nu am fost in stare sa ne intreptam in directia buna asta e cu totul altceva,dar oamenii aceia au murit in speranta unui viitor mai bun si macar sa-i comemoram putem. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning