![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
5 Attachment(s)
am tot incercat si yo sa fac diferite chestii pe ea dar nu stiu de ce nu prea imi ies klumea :-(...pls faceti si voi pe ea ceva..ce vreti voi..dar realizabil...si sa ramana masina plss nu sa devina nava spatiala :D ...puneti ce vreti voi pe ea mai putin jenti :-P ca imi plac prea mult astea...:D
|
4 Attachment(s)
vreau si io niste janete pe ia ...mai multe modele dak poti si vrei....ms
|
2 Attachment(s)
si ceva tuning pe dacia asta crezi ca ar merge.... daca putetii...sa se vad nr daca puteti sa face ceva...ms
|
la renault o sa pun niste modele de jenti...postez maine dimineata rezultatele :D...dar la dacia asta...ai ales niste unghiuri tare ciudate..prima poza e doar un coltz de masina iar a doua si aia e f ciudata...pune si u poze mai normale si incerc ceva si pe aia :D
|
4 Attachment(s)
niste modele de jenti pt renault-ul 5... :arrow: :arrow: :arrow:
P.S. Stiu k sunt puse aiurea dar le-am facut ff in graba.. :-P |
Quote:
|
2 Attachment(s)
nytrous am facut eu ceva la laguna tau :)
- folie - am coborato - bandouri in culoarea caroseriei(nu prea au ieshit) :) - maner usa spate ras |
frate daca ai de gand sa faci ceva serios cu mashinile oamenilor fa daca le pui folie si gata stai in banca ta , toate mashinile "tunate" de tine au folie si jenti(nu toate) deci daca vrei sa faci tuning fa tuning daca nu stai in banca ta ca deja esti obositor
|
Quote:
Iar cel cu loganu a zis ca vrea folie, jante si mai joasa Asta e ideea mea, imi cer scuze dak te deranjez pe tine |
Aaronel ms... o sa specific pt altii kre mai vor sa ma ajute sa faca ceva la masina mea: Vreau Folie pe geamuri, prag, un eleron si mai ales un PaintJob misto dar totusi nu ceva exagerat..... si daca mai vreti si puteti si niste prize de aer si chestii de genul asta...
|
Quote:
Incerci ceva si la broscuta mea ? :) |
1 Attachment(s)
am facut putin la ea.. acum am vazut ca vrei praguri si alte alea o sa fac in continuare la ea niste praguri prize...and stuff ;)
|
Quote:
Oricum e marpha .. bv |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Pls vrea cineva sa-mi tuneze si mie masinutza pls raman dator..:?:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |