![]() |
|
Salutare
4 Attachment(s)
Ceva Geamuri Negre, O Toba Si Ceva Stopuri, Se Pot ? Multumesc
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
masina am aduso de dincolo de cateva luni, iar acestea sunt pozele care mi le-a dat cel din Olanda de la care am luato
|
Quote:
fa-i TU niste poze cu o camera de fotografiat cat de cat decenta , si o sa lucreze lumea la ea ... dar la cat sunt pozele astea de mici ... slabe sanse @apocalipsa acum sunt la munca . ajung acasa in juma` de ora , dorm putin , si pana maine pe la 10 ai pozele ... sau cel putin asa sper , ca am si examen maine ... oricum , eu cel putin o sa ma joc cu ea |
ms mult killer spor la lucru abea astept sa vad cum iasa itzi raman dator cu o bere tot respectul apocalipsa mai am o intrebare la motoare te bagi ? poate pe viitor vom colabora toate cele bune si inca o data ms .
|
Re: Salutare
2 Attachment(s)
Quote:
|
SUPER. Merci Mult. Raman Dator !
|
Quote:
|
Marian,pot sa iti dau si eu add sa-mi faci si mie ceva te rog frumos ? Salut !
|
3 Attachment(s)
va mai dau inca o tema daca se poate este vorba de un supermoto si asi dori daca se poate sa fie vopsit tot in negru mat inafara de rotzii va multzumesc anticipat apocalipsa
|
2 Attachment(s)
Quote:
imi cer scuze dar nu prea am avut timp sa ma ocup ... am facut ceva in graba , ca sa ma tin de promisiune , dar o sa ma mai joc putin cu ea |
ms mult killer a esit foarte bine bafta incontinuare si sa ne mai auzim ps tot respectul apocalipsa
|
te potzi baga si la motor cand ai timp vreau sa in vopsesc in negru mat si nu stiu cum ar arata tot respectul apocalipsa
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Rog un moderator sa stearga posturile astea dupa ce vede id-ul ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:39. |
|