![]() |
|
Re: Club TICO
Quote:
|
salut!
ma ajuta si pe mine cineva cu niste faruri clare :D ? si ma mai intereseaza daca ma poate ajuta cineva sa imi pun geamuri electrice pe masinuta. multumesc anticipat! :-P |
Cam greu se vrei tu , faruri s-au gasit la RXM ,geamuri electrice cauti la dezmembrari de pe DAMAS !
|
Baga-ti ma mintile in cap! :lol: Ca sa nu zici ca sunt rau, vezi ca se lauda cineva ca AICI (cauta la produse) au faruri clare, dar eu nu prea as avea incredere.... Poti sa dai un telefon sa intrebi. Geamuri electrice cam greu ce vrei tu.... La manivela nu-ti mai place? :twisted:
|
baieti, pana la urma s-a mai tinut intalnirea de la Brasov?
|
Nu stiu cat costa o pereche de faruri clare dar daca nu gasesti exista si varianta cusotm, adica sunt o gramada care fac din plexic si ies chiar ok!
|
Quote:
|
faruri clare caut si eu de ceva vreme ... daca gasesti da si mie de stire ca imi iau vreo 10 perechi sa ma toata viata :) ... la partea cu geamurile ... vei ca exista pe ocazii kituri de geamuri electrice universale ... sunt super bune ... sau cel putin asa am nimerit eu ... eu am pe masina de mai bine de un an si nu am avut probleme cu ele
|
Quote:
|
Daaaaaaa, da pune poze sa vedem si noi si de unde le-ai comandat !!!!
|
Quote:
cand o sa gasesc ceva care sa merite la un pret ok o sa te anunt :-) cat despre geamuri asa am inteles de la mai multa lume ca ar merge treaba :-) oricum niste poze ar fii bine venite :D |
fac maine pozele ... si le pun pe seara
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Kit macarale universale geamuri electrice cu butoane incluse!
* Pentru 2 portiere – stg+dr. FAŢĂ * Aplicabilitate universala; * Rezistenta sporita la umiditate; Descriere: * Cutie comutator dubla care controleaza cele 2 geamuri+ control individual; * Protectie interna pentru supratensiuni; * Adaptoare pentru toate tipurile de autoturisme; * Necesita intre 3-5 secunde timpi de coborare / ridicare; * Motor puternic pentru o mai buna functionare a geamurilor; * Zgomot foarte mic la functionare; * Voltaj functionare 12V; |
Preturi si montaj?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning