![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
la ce zona industriala va referiti ? unde anume mai exact?
|
iti spun pe mess:)
|
ok notat :)
|
hehe :) haideti mai "raceri" la pitesti! In cadru legal cursa...ca tot va plangeti!
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1206130308 Asta este un exemplu ca sa va arat ca va agitati degeaba! Daca o sa se stranga maxim 3 chiar sunt bucuros! |
pai si ce fel de curse sunt? De indemanare sau liniute? Ca vad pe afis rally.
|
momentan cica liniute
|
am si eu o intrebare: ca sa repari masina trebuie daia de la politie ?:(
|
Quote:
|
Re: Midnight Racers in Rm. Valcea
Quote:
2. daca te simti .. e problema ta :lol: eu decat ti`am urat Bafta la aderare :) 3." hai ca ne`am imprietenit cam repede si iti permiti cam multe... mai bine pastreaza distanta " stii tu mai bine la ce ma refer ;) ONTOPIC: " sunt constient nu ca altii " .... la cine te referi aici ? in afara de reabceat si kalu.... si tino (indirect ) nu si`a spus nimeni dorinta de aderare in club ( in afara de tine) pana al urma.. fiecare poate sa adere cu masina la orice club doreste indiferent de parerile unora ( conteaza parerea presedintilor de club ) cei care pana la urma hotarasc daca e primit sau nu in club ;) si ca sa nu intelegi gresit :) eu am fost ironic dpdv al atitudinii tale... nu al masinii ;) peace |
ba omule esti chiar tampit ? am zis eu ca vreau sa ader la club ?! pur si simplu am facut o remarca pt kalu ca daca reuseste ceva e bine, bravo lui.
am scris asta pt ca nu am masina tunata... incat sa inclin catre cluburi de tuning... asa ca las-o balta. |
Cu comportament de genul asta nu cred ca esti prea necesar pt noi ! Sincer!
Da-mi ban, warn si ce dumnezeu mai vrei tu...i don't give a shit......dar sincer nu imi place deloc sa vad pe forum oamenii cu atitudinea ta! Cu fiecare post reusesti sa ma dezgusti..... |
Quote:
+ ... eu nu te`am jignit in nici un fel niciodata (nici pe forum , PM , messenger) si dupa cum spuneai chiar tu mai demult... nu ne stim atat de bine incat sa ne permitem chestii de genu. Seara Buna ! |
Scuze! Ma refer la tir in postul precedent!
|
hai sa te ironizez si eu pe tine asa aiurea si dupaia mai vb de atitudine :)
eu vb de mere si omu imi spune de pere. |
Tinere pe mine chiar nu ma intereseaza parerea ta despre nimic...pt ca eu deja mi-am facut o parere solida despre tine....si asa ca pur si simplu ai devenit inexistent in universul meu..numai ca tot insisti sa stai in ala colectiv!
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning