![]() |
Re: Masina Mea ..!
LIKE ! :lol:
|
Quote:
Ca si idee, daca nu e cu suparare, investitii mici : semnalizarile de pe aripa legate la pozitii , astfel incat atunci cand ai pozitiile aprinse sa stea si semnalizarile de pe aripi. Investitii mai mari: renunti la locul numarului de pe bara, la semnalizari si proiectoare , muti semnalizarile pe laterala barii (ca la modelele americane) si faci bad boy sudat de capota. Oricum vad ca incet incet ti-o faci asa cum iti place tie, si asta e cel mai important. Stima si ne vedem pe strazi. |
1 Attachment(s)
UPDATE!!!!! :D mai multe poze maine pe zi:lol:
|
@ sharky ... frumoasa rau pisicutza ... si acuma imi aduc aminte de faza aia din ostroveni :)) cum facusi sa imi arati jantele
@ Couzin ... frumoase jantele .... sa le rulezi sanatos @ dj.kameleon ... asteptam sa vina tot kit-ul de gti :) ... frumos se vede @ fane xxxl ... frumoase jantele ... polish la ele :P |
Quote:
Si as putea zice ca frumusetea aia alb-perlat ar avea un bad boy reusit dar in rest toate e36 cu asa ceva sunt naspa.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Vopseste interioru galben :>
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Frumoase oricum, sa le stapanesti sanatos si sa nu mai iei gropi, desi la cum mergi tu putin probabil:lol::lol! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning