![]() |
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
da sunt adevarate
posturile se sterg |
Quote:
sau vor sa il sprijine pe mubarak cu arsenalul asta? |
baieti vechi ...care am participat impreuna la intalniri ...nua veti chef ...ca Vinerea asta - Sambata asta sa iesim la ....o vorba ???
|
Quote:
|
fara Meeting ....ne strangem si stam la o VORBA ..undeva .....cei care am fost PRIMII si cei care au fost FASCINATI pe parcurs sa vina si ei ..si vorbim si paote ...mai facem ceva pe viitor ..colegi nostri din tara cam neau dat rusinica !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu va sugerez sa gasiti un domeniu privat cu parcare privata in primul rand...cu liniste, fara basi, motoare turate, cauciucuri incinse.
Cred ca se incearca discreditarea celor care au reusit sa se uneasca pentru un scop. Noi suntem pasnici si bine calculati. L.E.: articolul din EVZ e comandat cu mare priza la prosti si PDL-isti. Ati citit comentariile? Eu nu cred ca e real ceea ce informeaza in articol. |
Quote:
|
Quote:
COLEGII DIN BUCURESTI veniti si voi cu o locatie ...ceva sa ne vedem Vineri - Sambata sa mai vorbim si noi VETERANII si cei noi fascinati pe parcurs INTRAREA LIBERA skimbam o vorba ...si noi e greu ??? |
Quote:
Spre exemplu: 1. La câte acţiuni am fost fiecare. 2. Cât timp a refuzat fiecare dintre noi să folosească maşina, de când s-a lansat campania de proteste la 17 decembrie încoace. Dacă ne putem lăuda cu recordurile de viteză şi 0-400 m, cu atât mai lăudabilă e fapta de a le da cu flit piraţilor petrolului. 3. Câte persoane din afara forumului am convins să evite OMV-Petrom. (Dany e recordman din acest punct de vedere :D ) 4. Cât de puţin carburant am utilizat fiecare. Cât timp OMV-Petrom sunt nesimţiţi, şi noi suntem ecologişti :) ~Nautilus |
Citat:
"1. La câte acţiuni am fost fiecare. 2. Cât timp a refuzat fiecare dintre noi să folosească maşina, de când s-a lansat campania de proteste la 17 decembrie încoace. Dacă ne putem lăuda cu recordurile de viteză şi 0-400 m, cu atât mai lăudabilă e fapta de a le da cu flit piraţilor petrolului. 3. Câte persoane din afara forumului am convins să evite OMV-Petrom. (Dany e recordman din acest punct de vedere :D ) 4. Cât de puţin carburant am utilizat fiecare. Cât timp OMV-Petrom sunt nesimţiţi, şi noi suntem ecologişti :) " 1. La cele doua din Arad, 07.01.2011 si 14.01.2011. 2. Din 25 dec. 2010 pana in 24 ian. 2011 nu am folosit masina. Pentru 0-400m si 0-100km/h am folosit Race Chrono. 3. Chiar nu stiu, nu am cum sa verific daca s-au conformat sau nu. 4. Din 24 ian. 2011 de cand am alimentat 40 de litri de la Rompetrol ( a doua oara de cand am carnetul din 1999) si nu am consumat inca 10 litri. P.S.: Nu alimentati de la Petrom si OMV in luna februarie 2010. Acesta este actualul protest. Eu nu mai alimentez de la Petrom din anul 2003 si de la OMV din anul 2007. |
Bravo! :)
Din punctul meu de vedere, am un scor mai slab: 1. 2 acţiuni. Pozele sunt aici pe topic. 2. Din 18 decembrie până acum, 41 de zile fără maşină şi 5 zile cu ea. Până la serviciu (unde îmi ţin şi maşina) am 3 km de mers şi îi fac pe jos. 3. Am vorbit cu vreo 10 persoane care au promis solemn că trec pe alt furnizor, şi o firmă de transport cu camioane care a trecut pe Lukoil. 4. Dat fiind că am pus carburant de vreo 70 de lei din 18 dec. până acum (Lukoil şi Rompetrol), rezultă vreo 14 litri. Până şi cea mai mică raţie de benzină a bunului nostru prieten Ceaşcă era de vreo 20 de litri/lună, deci am bătut recordul comunismului. ~Nautilus |
| All times are GMT +2. The time now is 03:47. |
- Copyright 2026 4Tuning