![]() |
Re: Club astra bertone
Ce e super oferta, navigatia sau tigania aia de crom?
|
Quote:
|
2 bucati proiectoare bertone in stare foarte buna : 350 ron
0763 266 747 |
Si astea sunt tot super oferta nu? :lol:
|
:D...Buna dimineata...vad ca toata lumea vinde cate ceva...as vinde si eu ceva dar nu am ce :sad:
Florinike ai reparat problema ? A iesit bine? |
2 Attachment(s)
E cumva mare pretul? Stiu ca fey a dat 4 mil pe o bucata. Nu mai am nevoie de ele (oricum nu le foloseam) da nici degeaba nu pot sa l dau
Am terminat de montat intercoolerul :D in vreo 4 zile pun si bara de opc (replica) si fac o pauza sa ma destresez :) |
Cat a fost bara de OPC?De unde ai achizitionat-o?
|
E custom made :D Folosesc partea de sus cu prinderile de la bara mea si restul se face din fibra. Ma costa in jur de 600 ron cu plase originale pt proiectoare si eventuale modificari ca sa stea "baiatu" lejer in bara.
|
grilele cromate sunt 230 ron
|
Pai la pretu ala e chilipir... Stickere cu BOSS sau Nike aduci? Set de cruciulite anti-diavol sau ceva cu si mai mult crom? Ca as fi curios de un pachet complet :)
|
Florinike cu cat iti coboara masina arcurile fata de suspensia originala? Vad ca nu este foarte joasa. Cum se simte acum suspensia? Si, cat ai dat pe ele?
|
@Florinike: aduc orice....de la jante, anvelope, uleiuri, orice...
|
|
Salutare tuturor si scuze de interventia mea pe acest thread,
am un suport de 3 ceasuri suplimentare, ce se monteaza pe stalp la Bertone. Are pe el doua ceasuri de temperatura si presiune ulei digitale,afisaj pe rosu. Pe scurt, a ramas de la un Bertone, nu am la ce sa l folosesc si as vrea sa stiu daca este cineva interesat de asa ceva. :D |
@gabi - normal ar fi sa coboara cam cu 30mm insa noi deja avem suspensia sport. Cred ca real ar fi un 20 pe spate si un maxim 10 pe fata. Se vede oarecum ciudat pentru ca acum suspensia este la nivel, ca sa fi aratat la fel pe fata ca pe spate trebuia 50/30.
Pretul a fost de 450 ron arcurile la combinatie, ar fi cam 700 noi aduse de tuneri. Eu am schimbat si amortizoarele cu unele Bilstein B4. Amortizoarele toate au costat 680 ron. Ca stabilitate s-a schimbat mult masina dar cred ca doar din cauza arcurilor, amortizoarele se simt dar la confortul masinii.... @spaartans - man zi-mi de set de cruciulite si un parasolar BOSS pentru fata si NIKE cu semnul pentru spate :D |
| All times are GMT +2. The time now is 22:46. |
- Copyright 2026 4Tuning