![]() |
|
Re: Chat
poi da numa ca eu stiam de ia de vreo 2 ani... cand am vazut in satu mare un anunt intr-un ziar...si dupa cateva luni o ajuns si in cluj.
ma tem ca-i o treaba gen "caritas" vreau sa-mi i-au o masina ca sa ma scap de batrana dacie...ca de prin octombrie tot in acelasi loc sta :D ocupand degeaba o parcare. si ma gandeam sa dau un avans mai consistent si sa i-au restul in rate pana la celmult 250 euro pe luna. si ma gandeam ca daca astia platesc 150 euro...ar fi o treba da eu tot nu inteleg unde li profitul lor daca ei iti dau 150 euro pe luna? ca pe toate masinile scrie masina publicitara gratis...nu scrie reclama firmei x sau y care sa zicem ca pateste o suna de bani la autopres ca sa-i faca publicitate. ma tem ca nu-i prea curata treasba asta...m-as baga dar mi-as lua rate in asa fel incat daca se intampla ceva sa nu iasa bine cu astia de la autopres sa-mi pot plati ratele |
schimba mashina..
vezi ca intra iar programul rabla sau cum ii zice. si eu ma gandesc sa imi dau dacia, sa vand fordu si sa iau ceva, ca dupa cum se vede masini de import second si cu... "cuore sportivo".. tot la preturi astronomice se gasesc. |
si cand o sa mai inceapa programul?
defapt intr-un fel...no fiecare avem masina...dacia era pentru carat una alta dar de vreo 4 luni tot acolo sta degeaba si ma gandeam s-o dam ca sta degeaba...care-i minimum de ani care tre sa-l aiba o masina ca sa o poti da cielo-u ii din 95...oare-l pot da? :D |
Quote:
|
am sa tin cont de spusele tale...asa am sa fac, numa ca in loc de cielo o sa fac o poza cu mina langa un opel
|
mai rau =)))
|
Quote:
|
Quote:
|
cred ca langa un opel rosu
|
ioi mori :lol:
|
taietear doctorii
|
ba dacia wrc .......nu mai scrie ca rade lumea de tine ........tu esti nebun.......?jur trezeste-te man ca esti grav de tot
|
Quote:
|
sper sa fie in bani nu in produse premiul :P
|
Quote:
Daca cea din avatar e prietena , sotia sau logodnica ta.....atunci eu zic ca nu o meriti ! Daca e doar o poza ciordita de pe net....tot nu o meriti ! Esti elementul spumant al acestui forum.....dar mai gata-te omule ! Deja tu intrebi si tot tu iti raspunzi |
| All times are GMT +2. The time now is 22:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning