![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
OffTopic : ra2=> N-am pupat pe nimeni ! Mi-am spus pura mea parere ! Eu, in afara de boxe nu mai vad alte greseli....
OnTopic : pufy => Foarte tare masina ! Aduce putin a ToyCarsurile alea... Doar acolo jos cum a spus si patriotu ai o portiune luminata... |
parca aveam voie sa ne inspiram de la altele...nu e copiat decat koning....
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un peugeot.
|
1 Attachment(s)
am cam ruginit rau de tot...nu prea mai vad greselile .......sper k am mai remediat din ele oricum :D ......ia comentati din nou,k sigur mai sunt greseli
|
omb pt cultura ta generala ia incearaca sa copii acelais pe prag pe eclipse sa vezi cum iese ....pragu are o pozitie eclipse are alta pozitie ...deci automat trebuia ca scrisu sa fie invers dc copiam ..uitate mai atent la prag ca nu are aceleasi linii ...apoi nusch cu ce a facut el ala rosu , da io lam facut cu stroke cu 1 pix deci mai uitate un pic si nu mai fi asa carcotas ..da ideea e dupa pragu ala .....da nu e copiat ....
|
2 Attachment(s)
Astept sa vad ce am gresit :D
|
unde'i vt ??? virtual tuning nu inseamna doar sa schimbi culoarea masinii incearca si altceva..cauta niste tutoriale. .poate reusesti ceva :)
|
Quote:
daca e primaa(sau printre primele) ta masina sa stii k e f bine.... p.s. cauta si u poze la dimensiuni mai mari pe care sa le modifici p.p.s. -daca nu aveti nimic construcitv de zis mai bine abtineti-va |
Mersi mu;lt pt mail :) o sa tin cont de sfaturi si da e prima masina :P
|
scuzati-ma ca deranjez aceasta cearta...desi nu sunt user activ..urmaresc threadul asta...pragul de pe civic e copiat , are exact aceleasi linii numa ca scrisul e pus invers pe eclipse....(n-am putut sa ma abtin sa nu zic) ..bafta in continuare sebi
|
5 Attachment(s)
:oops: :oops: Si eu pe aicea incepator de 3 zile:oops: :oops:
|
2 Attachment(s)
Inca o lucrare:oops: :oops:
|
vezi ca ai voie doar o lucrare pe zi sa o postezi ;)
|
@ Boycu -> selectii strambe, jante plate, nu ai umbre, culoare ireala and so on.... rezuma-te la chestii mai simple pt inceput.... Spor la tuning...;) ;) ;)
|
3 Attachment(s)
am revenit cu o noua lucrare... .Comment pls!!!
|
pune si originalul ......
|
1 Attachment(s)
Quote:
:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
cam asta o sa fie ultima lucrare de a mea pusa pa forumu asta ..ca vad ca in afara de cateva persoane toti sunt de rahat ...dc imi iau ban ma doare in in cur si inseamna ca am dreptate ....dc nu inseamna ca mam inselat ...
|
dak iti iei ban , iti iei pe merit, pentru k din cate am vazut iti sare repede mustaru si vb km urat si ataci si ameninti!!!dak te comporti cum ar trebuii respectiv varstei tale(dak o fi cea reala)...ai primi si u respect si s`ar vb altfel cu tine! - no offence
interesant modelu la audi`... |
interesant pt ca usile si portbagaju e c/p de pe o toyota carmy (parca) araba ... daca ai avea si rezolutie mai mare la poza ai fi bine ..... btw adio seby2 :D :twisted:
|
misto masina sa mor dak stiu dc va purtati toti asa cu incepatorii....pakt
|
2 Attachment(s)
WOw A iesit super k-lumea cedeam k nu o sa reusesc :))
|
de unde ai luat spoileru fata ? ca spoileru si farurile imi aduc aminte de o lucrare de-a mea ( bmw e30) ? o_O
|
Asa E LeeLoo e Bmw TAu :D mi-a placut si am l-am luat :) sper ca nu te superi desi nu ai de ce pt k lucrarile tale sunt apreciate :)) :D
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Sunt incepator ..dar incep sa invatz...nu ma luati prea tare de la inceput..stiu k am gresit in unele cazuri ...si sunt constient :D
|
aic_keemo........a doua masina..cateva selectii strambe la plafon...discul de frana blury..ai vrut sa faci pleoape da cea din drapta nu tia iesit delok
.........iar wv jentile sunt foare strambe ia si u jenti dupa masini care sunt in aceleasi pozitii(asta mi sa spus si mie;)) proiectoarele puse stramb...girofarul pus stramb pleoapa din drapta nu o vad:shock: si ce ai fact u la roata din spate mise pare destul de aiurea:rolleyes2;) |
4 Attachment(s)
:oops: :oops: :oops: Stiu ca am gresit dar spunetimi unde???:oops: :oops: :oops:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
E dacia lui Night devil , sper sa nu se supere ca nu i-am cerut acordul:shock:
|
se practica... :)nu'ti face probleme..cu atat mai bine ptr night devil are.fani :P glumeam
|
baieti k sa nu se ajunga iar la discutii puneti in fiecare post decat o lucrare si doar o singura lucrare pe zi...merci
|
cobbo ,bravo imi place masina singurele greseli care le vad sunt jantele neclare ,pleopele destul de ireale,si latreala masinii un pic prea pixelata
tu ai facut-o sau ai copiat-o? |
dupa cate am citit pe aici regula e de o masina pe zii ...
bv cobbo frumoasa lucrare |
2 Attachment(s)
tuning audi
|
CAIN ...SINCER...AI STRICAT MASINA...fara suparare :(
|
pe langa ca a stricato spoileru e stramb si eu nuj ce cauta priza aia de aer la geam.face economie la benzina...sa nu o mai cunsume pe aeru conditionat?:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning