Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

wlady 17-05-07 08:34

Re: Comentarii lucrari!

OffTopic : ra2=> N-am pupat pe nimeni ! Mi-am spus pura mea parere ! Eu, in afara de boxe nu mai vad alte greseli....

OnTopic : pufy => Foarte tare masina ! Aduce putin a ToyCarsurile alea... Doar acolo jos cum a spus si patriotu ai o portiune luminata...

sebi2 17-05-07 11:46

parca aveam voie sa ne inspiram de la altele...nu e copiat decat koning....

(!8Y_M 17-05-07 14:19

Quote:

Originally Posted by pufy (Post 904867)
ce mai faceti?de mult nu am mai pus si eu o masina pe aici asa k postez si eu un proiect......din poza originala nu a mai ramas nimc asa k nush cat de "orginal" se poatre chema ea...oricum,m-am ajutat de ea pentru a potrivi toate partile ......ce pot sa zic,cam 75% c/p si 25 % brush,pentru a optrvi piesele si bg.....ce parere aveti?

Stiu ca nu am mai dat demult com-uri...doar am intrat si am privit... nu am mai comentat.. dar asta merita.. e prea marfa.. e pe placul meu...inafara de petele albe de langa cauciuc.... e superrrr.. SUPERRR parerea mea.. si de ansamblu.. si detaliu... BV!!

OmB* 17-05-07 14:45

Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 905667)
parca aveam voie sa ne inspiram de la altele...nu e copiat decat koning....

auzi.... mai esti si stii tu cum... crezi k facem de ieri de azi vt??? dak era copiat doar konig era copiat drept scisu'.... la tine se vede clar cum s-a deformat cand iai dat free transform -> skew k sa potrivesti pragu .... asa k nu ne lua pe noi cu chestii dinastea.... :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

no limits design 17-05-07 17:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by LeeLoo (Post 900897)
pls comment . asta e f:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ata =>> ca v-a urma si spatele :D

bah....lucrezi k lumea te pricepi .........dar .......ar trebui sa respectzi ideile altora.....dak eu am pus asta la avatar .... am vrut sa arat k am o idee buna ....doar k nu m-am gandit k tu ai putea sa faci un police car din caddy asha de rpd ............. acum mai are rost sa il termin pentru cox????:evil: :???:

2fast4u_DK 17-05-07 20:26

2 Attachment(s)
Un peugeot.

pufy 17-05-07 20:37

1 Attachment(s)
am cam ruginit rau de tot...nu prea mai vad greselile .......sper k am mai remediat din ele oricum :D ......ia comentati din nou,k sigur mai sunt greseli

sebi2 17-05-07 20:46

omb pt cultura ta generala ia incearaca sa copii acelais pe prag pe eclipse sa vezi cum iese ....pragu are o pozitie eclipse are alta pozitie ...deci automat trebuia ca scrisu sa fie invers dc copiam ..uitate mai atent la prag ca nu are aceleasi linii ...apoi nusch cu ce a facut el ala rosu , da io lam facut cu stroke cu 1 pix deci mai uitate un pic si nu mai fi asa carcotas ..da ideea e dupa pragu ala .....da nu e copiat ....

DinuLucian 17-05-07 20:55

2 Attachment(s)
Astept sa vad ce am gresit :D

keemo 17-05-07 21:04

unde'i vt ??? virtual tuning nu inseamna doar sa schimbi culoarea masinii incearca si altceva..cauta niste tutoriale. .poate reusesti ceva :)

pufy 17-05-07 21:07

Quote:

Originally Posted by aic_keemo (Post 906378)
unde'i vt ??? virtual tuning nu inseamna doar sa schimbi culoarea masinii incearca si altceva..cauta niste tutoriale. .poate reusesti ceva :)

de unde stii tu ce insemna vt?poate k doar atat a dorit omul sa faca(sau a stiu).....oricum jantele par putin cam plate si nu se potrivesc cu masina,iar culoarea putin saturata.....da-i si u saturation mai mic
daca e primaa(sau printre primele) ta masina sa stii k e f bine....
p.s. cauta si u poze la dimensiuni mai mari pe care sa le modifici
p.p.s. -daca nu aveti nimic construcitv de zis mai bine abtineti-va

DinuLucian 17-05-07 21:11

Mersi mu;lt pt mail :) o sa tin cont de sfaturi si da e prima masina :P

Smo|<e 17-05-07 21:22

scuzati-ma ca deranjez aceasta cearta...desi nu sunt user activ..urmaresc threadul asta...pragul de pe civic e copiat , are exact aceleasi linii numa ca scrisul e pus invers pe eclipse....(n-am putut sa ma abtin sa nu zic) ..bafta in continuare sebi

Boycu 17-05-07 22:28

5 Attachment(s)
:oops: :oops: Si eu pe aicea incepator de 3 zile:oops: :oops:

Boycu 17-05-07 22:49

2 Attachment(s)
Inca o lucrare:oops: :oops:

vlad_VSV 17-05-07 23:01

vezi ca ai voie doar o lucrare pe zi sa o postezi ;)

OmB* 17-05-07 23:07

@ Boycu -> selectii strambe, jante plate, nu ai umbre, culoare ireala and so on.... rezuma-te la chestii mai simple pt inceput.... Spor la tuning...;) ;) ;)

cobbo 18-05-07 00:37

3 Attachment(s)
am revenit cu o noua lucrare... .Comment pls!!!

sebi2 18-05-07 00:54

pune si originalul ......

MARI_NSL 18-05-07 01:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sebi2 (Post 906856)
pune si originalul ......

uite aici ........
:rolleyes2

sebi2 18-05-07 03:10

1 Attachment(s)
cam asta o sa fie ultima lucrare de a mea pusa pa forumu asta ..ca vad ca in afara de cateva persoane toti sunt de rahat ...dc imi iau ban ma doare in in cur si inseamna ca am dreptate ....dc nu inseamna ca mam inselat ...

kraven_4_all 18-05-07 09:45

dak iti iei ban , iti iei pe merit, pentru k din cate am vazut iti sare repede mustaru si vb km urat si ataci si ameninti!!!dak te comporti cum ar trebuii respectiv varstei tale(dak o fi cea reala)...ai primi si u respect si s`ar vb altfel cu tine! - no offence

interesant modelu la audi`...

LeeLoo 18-05-07 09:48

interesant pt ca usile si portbagaju e c/p de pe o toyota carmy (parca) araba ... daca ai avea si rezolutie mai mare la poza ai fi bine ..... btw adio seby2 :D :twisted:

Manson 18-05-07 09:54

misto masina sa mor dak stiu dc va purtati toti asa cu incepatorii....pakt

DinuLucian 18-05-07 12:53

2 Attachment(s)
WOw A iesit super k-lumea cedeam k nu o sa reusesc :))

LeeLoo 18-05-07 13:03

de unde ai luat spoileru fata ? ca spoileru si farurile imi aduc aminte de o lucrare de-a mea ( bmw e30) ? o_O

DinuLucian 18-05-07 13:06

Asa E LeeLoo e Bmw TAu :D mi-a placut si am l-am luat :) sper ca nu te superi desi nu ai de ce pt k lucrarile tale sunt apreciate :)) :D

Boycu 18-05-07 13:11

Quote:

Originally Posted by OmB* (Post 906655)
@ Boycu -> selectii strambe, jante plate, nu ai umbre, culoare ireala and so on.... rezuma-te la chestii mai simple pt inceput.... Spor la tuning...;) ;) ;)

Am inteles sa traiti dar daca miai spune si cum as face sa iasa mai bine vopseaua cu reflectile tias fi recunoscator oricum ms:-) :-) :-)

keemo 18-05-07 13:36

8 Attachment(s)
Sunt incepator ..dar incep sa invatz...nu ma luati prea tare de la inceput..stiu k am gresit in unele cazuri ...si sunt constient :D

dj_poznasu 18-05-07 14:36

aic_keemo........a doua masina..cateva selectii strambe la plafon...discul de frana blury..ai vrut sa faci pleoape da cea din drapta nu tia iesit delok
.........iar wv jentile sunt foare strambe ia si u jenti dupa masini care sunt in aceleasi pozitii(asta mi sa spus si mie;)) proiectoarele puse stramb...girofarul pus stramb pleoapa din drapta nu o vad:shock: si ce ai fact u la roata din spate mise pare destul de aiurea:rolleyes2;)

Boycu 18-05-07 14:48

4 Attachment(s)
:oops: :oops: :oops: Stiu ca am gresit dar spunetimi unde???:oops: :oops: :oops:

keemo 18-05-07 14:55

Quote:

Originally Posted by dj_poznasu (Post 907507)
aic_keemo........a doua masina..cateva selectii strambe la plafon...discul de frana blury..ai vrut sa faci pleoape da cea din drapta nu tia iesit delok
.........iar wv jentile sunt foare strambe ia si u jenti dupa masini care sunt in aceleasi pozitii(asta mi sa spus si mie;)) proiectoarele puse stramb...girofarul pus stramb pleoapa din drapta nu o vad:shock: si ce ai fact u la roata din spate mise pare destul de aiurea:rolleyes2;)

ti'am zis ..k stiu care sunt greselile...si ti'am zis k sunt constient de greseli :)

dilio 18-05-07 15:33

2 Attachment(s)
E dacia lui Night devil , sper sa nu se supere ca nu i-am cerut acordul:shock:

keemo 18-05-07 15:46

se practica... :)nu'ti face probleme..cu atat mai bine ptr night devil are.fani :P glumeam

Manson 18-05-07 15:47

baieti k sa nu se ajunga iar la discutii puneti in fiecare post decat o lucrare si doar o singura lucrare pe zi...merci

BMWfan 18-05-07 16:08

cobbo ,bravo imi place masina singurele greseli care le vad sunt jantele neclare ,pleopele destul de ireale,si latreala masinii un pic prea pixelata
tu ai facut-o sau ai copiat-o?

ScaRrY 18-05-07 16:32

dupa cate am citit pe aici regula e de o masina pe zii ...
bv cobbo frumoasa lucrare

Ca][n 18-05-07 17:12

2 Attachment(s)
tuning audi

frost_dani 18-05-07 17:45

CAIN ...SINCER...AI STRICAT MASINA...fara suparare :(

ra2 18-05-07 17:51

pe langa ca a stricato spoileru e stramb si eu nuj ce cauta priza aia de aer la geam.face economie la benzina...sa nu o mai cunsume pe aeru conditionat?:lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:30.

- Copyright 2026 4Tuning