![]() |
Re: Diverse discutii
Legat de NSL - eu zic sa il dam afara pe Donu ca prea se crede sef aici !
Cine voteaza ? |
ne iei masurile shantz? eu am 100-80-100 si sasha90-60-90;.... sa nu te vad ca ma masori ca te alerg !
|
Quote:
|
Quote:
deci? cand vine? :mrhappy: |
EA (cu litere mari, da? ) va veni cand va dori :) dar cat mai repede posibil. si doar la BISERICA SE CREDE :) in viata unele chestii sunt sigure.
shantz, eu o las pe ea sa zica... dar cred ca mai degraba are incredere in masurile luate de mine :) |
Quote:
|
shantzule n`ai ce masura :D e deja masurata fata
|
cine vorbea.,..ala care se leaga la cap. ....
uite shantz iti aduc si Poloistu' la poze. |
DA! sunt disponil atat pe pt masini cat si pt sasha :mrhappy:
Bonule - eu ma dau doar cu banneru' :lol: |
Quote:
|
daca o saruta ?
|
shantz.... nu esti atent :))) si cred ca in spatele lui BON sunt eu..ca daca cumva te pierde...de pe banner sau din shufa prin parcare sa te iau eu..pe capota :P
|
Quote:
bogdan - o sa ma iei pe undeva pe sub scut :lol: |
Eu cred altfel. Il saruta ea si el o sa se transforme din broscoi intr-un tzestos regal!!! :lol:
|
Quote:
Ce sa-i faci, un S3 n-o sa fie niciodata un VR6 :p |
Quote:
|
Poloistule...vii singur la Ploietsi? :))) sau te faci si tu tzestos?
Don..hai mah tzestosule, tu asa ai patit? astept sa vad coroana :)) |
pai Don il tragem cu plecare de pe loc sau din mers pe shantz?cum preferi moderatorule?
sunt in spatele tau sa iti asigur spatele, colegule tradator :)) |
si ai vrut sa spui ca 1.8T n-o sa fie in fata unui VR? hai sa vedem si noi ce si cum....
|
Quote:
|
Quote:
pe cand pe voi va raode invidia ca nu aveti nimci bun , nici caroserie , nici motoare nici macar aerul din cauciucuri :lol: cine pe cine sa traga ? care shantz? |
Quote:
|
pe tine, shantzuletz...VR'u sa te traga sau sa te impinga eSu...?
|
Michael, ti-am dat baderola in spiritul care ne uneste, te rog sa o porti cu mandrie si sa va bucurati unul de altu.
semnat: Mircea Radu :)) |
Quote:
|
pai le forjezi...nu vezi? VR il tii de shufa din spate si te joci cu el..si S3 il ghidezi de pe capota......
|
Quote:
Norokul meu ca am azot in anvelope. :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
ce le zice ea din casa :))) bine baby,..bine asa
|
Quote:
1. SKM nu te-am pus sa schimbi parbrizu ... lucru pe care puteai sa-l faci si dupa ce-ti cumparam masina !! io m-am trezit cu telefon de la tine ca schimbi parbrizu si de care vreau eu sa pui,cu sau fara parasolar...nu imi aduc aminte sa-ti fi spus ca nu-ti cumpar masina ca are parbrizu spart.deci .. te-ai grabit .. ca,daca banca nu-mi acorda creditul nu aveam ce masina sa-ti cumpar.tu acum imi ceri mie bani pe nimic ... !! sper sa intelegi lucru asta odata ... !! ca n-am nici o vina ... !! 2. DONU` legat de corsa ti-am zis ca o iau 100% in prima faza,apoi m-am interesat cam cu cat se vinde o corsa ca a ta si te-am intrebat daca mai negociezi si ai zis ca nu ... deci clar nu o cumparam ...!! degeaba ma acuzi acum ca ti-am facut si tie la fel. .. pe bune! legat de club nici o problema .. daca nu intru n-am sa mor ... pacat ca s-a ajuns aici ... !! deci terminati cu tigania ca n-ar nici un rost .. mai ales pe forum ... |
si pana la urma ti-ai luat logan?:) ca asa vad in avatar...
|
vibe
vad ca tu te-ai pus pe stilizat masina ... f bine f bine ;) |
Prietene Dya oficial iti transmit sa dea Dumnezeu ce-am patit eu cu tine sa patesti si tu ! End of story !
SI ptr. HRz prietene te agiti mult si degeaba ! Hai pa stergeti tot ca nu mai ma intereseaza! Don-ule trebuie sa vb azi cu ce am planuit aseara !;) |
Quote:
Da mah, vorbim! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
ori daca le postati pe forum, postati sa se inteleaga si restul lumii |
Ai scris si tu ca sa nu taci !
Acuma vai domne a inceput strictetea cum de strictetea asta cu offtopicul e doar cu mine sau cu DOn-u ! |
TNG-ule vezi ca m-ai suparat rau cu faza asta si bataia ta o sa fie televizata. Muta-te din orash cat mai ai timp! Numaratoarea a inceput!
10 9 8 7 6 5 Ah, cercelu'! Da, de ce fugim? De ce fugim? Tot ce am scris mai sus este o gluma. N-o sa-l bat pe TNG. Imi este chiar tovarash. Fiind diverse discutzii am crezut ca putem scrie orice... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning