![]() |
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
1 Attachment(s)
- - - |
2 Attachment(s)
Acura Integra sau BMW Seria 5 ? Orice ar fi e oribila si provoaca greata !
|
Quote:
|
Cine crezi ca sta sa rascoleasca atatea pagini?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
FOOOORD:lol::lol:
|
Quote:
neah... care o beshit masina asa in bot :lol: |
Re: Re
a patimit a fost in irak saracuta nu e kish
|
5 Attachment(s)
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
|
vopseaua e frumoasa, jantele parca erau si ele dragutze, daca ii lasa stopurile si botul originale arata chiar bine. pacat de masina
|
|
http://i.ebayimg.com/21/!!s34OEg!20~...Tv+bw~~_19.JPG
nu prea as fi vrut sa il pun ca e din anunturi, dar sper sa fiu iertat, masina fiind din alta tara |
1 Attachment(s)
nu stiu daca a mai fost dar nu am cuvinte...
Attachment 1782952 |
Quote:
|
Quote:
Hunicat!!! |
Quote:
|
Este noul model de ursuletz :)
|
Cand il vezi in retrovizoare te dai mai dreapta ca sa treaca, asta e avantajul :D
Cand trece de tine ramai masca ca te-a depasit o nova :shock::lol::lol: |
macar e de apreciat ca dintr-o nova a vrut el sa faca ceva frumos... nu ia iesit dar... e de apreciat initiativa
|
Quote:
APRECIĮ, apreciez, vb. I. Tranz. 1. A determina prețul, valoarea unui bun; a evalua. |
pana sa maresc poza chiar nu mi-am dat seama ... e criminala faza :lol:
|
1 Attachment(s)
....................de pe bazar
|
Pai daca vine īn germania cu golf-u asta cu bot de logan, īl aresteaza astia pt. defaimarea marcii (sabotaj trade mark) :D :D :D
|
1 Attachment(s)
imi cer scuze daca a mai fost:
|
Jumate din masina e superba , jumate e oribila !
|
2 Attachment(s)
pacat ca nu am prins-o din lateral :shock:
|
Si unde-i kitsch-ul?
|
4 Attachment(s)
inca unul care n-a trecut de pubertate :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
O īntrebare, ce Opel e PUBela aia vişinie? :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Quote:
am gasit si eu una imi cer scuze daca a mai fost dar mi se pare prea hidoasa:rolleyes2 |
Doamne ce pot face unii oameni cu banii Doamne.
Astora le lipsesc muuuuulte tigle de pe casa. |
Quote:
Se vede ca nu cunosti Opel Manta si nici de scena tuning apartinatoare habar-nai. Masina asta e vedeta de film si a avut cea mai mare tragere la public din istoria auto europeana, a avut cele maimari cluburi auto de tuning din europa ce au existat vreodata. Daca nu ma crezi cauta pe DVD filmul MANTA - MANTA si atunci poate realizezi despre ce-i vorba. Uite aici masinile din cele doua filme Sīnt si astea dupa mintea ta chici? http://www.automobilsport.com/upload...ntaExtrem1.jpg si MEGA MANTA cu 3 osii si 6 roti din al 2-lea film: http://static.pagenstecher.de/upload...3/8839-874.jpg Manta rosie din pozele tale e un tuning de scena excelent si foarte bine lucrat. |
Quote:
|
Care 7 evacuari ca are numai 4 si sa sti ca am vazut destule pe aici īn Germania facute mult mai rau si mai mizerabil lucrate. De copiat, n-a copiat nimic. Eventual stopurile seamana cu cele de Corvette si e bine asa.
OPEL MANTA este de fapt un MINI CHEVROLET CAMARO scos pe piata de GM pt. EUROPA asa cum era OPEL GT un MINI STINGRAY pt. Europa. Manta A seamana extrem cu Camaro SS iar Manta B ci IROC Z 28 din anii 80 si sa sti ca la tuningul lui n-a facut alt ceva decīt sa urmeze tenta de tuning americana din anii 80 ce se potriveste la Manta mai mult decīt perfect si sta la baza acestei masini. |
Quote:
|
Quote:
N-ai deloc bun gust,nici nu stii ce e ala,daca poti sa pui o masina cu o bara custom la kitsch tuning ... |
Ca o fi oribil facuta asta poate corespunde gusturilor tale si nu īnseamna ca restul lumii are aceleasi gusturi ca tine.
Daca te uiti atent la ea, tinīnd cont de conditiile de lucru si posibiltatile romānesti, a facut-o mai bine decīt ar fi fost posibil la (cum am spus) conditile si posibilitatile romānesti. Evazarile pe spate nu le-a facut dintr-o singura componenta atasata cum se face de regula ci din 3 componente si eu cel putin, realizez si de ce. Fiind din 3 componente da senzatia de cīrpaceala. Asta se īntīmpla la orice masina. Ca sa realizezi la ce ma refer, uita-te la firebird-ul asta, la evazarile din spate care sīnt de 2 x mai late ca la manta dar sīnt din 2 componente si nu din 3, īn afara de asta sīnt īnchise. Pe spate are jenti de 14 x 15 Zoli si gume de 475 (juma de mtru). De 2 ori cīt la manta. īn afara de asta, daca compari lucrarea de pe firebird cu cea de pe manta, vei realiza ca manta e de zeci de ori mai bine realizata. Uite, rabla aste se poate numi CHICI TUNING de rīsul curcilor. Cu rotile astea late si cracanate, zici ca-i f**t īn cur :D :D :D http://i43.tinypic.com/21mxcfs.jpg |
Quote:
|
Warum sind bosewichte, dece catalogati unul care ii place o masina anume sa ramana la NFS ? Fiecare are pareri si pareri. Incercati sa fiti de acord si cu altcineva. Nu toti trebuie sa gandeasca la fel si sa le placa aceleasi lucruri.
Opel Manta mi se pare bine facut... si diferit. Cat despre bmw... acolo nu e treaba buna. Vorba lu' CyberCSX, da senzatia de cīrpaceala. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:58. |
- Copyright 2026 4Tuning