![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
normal stiam ca scrie pe janta. Ori pe interior pe buza, ori pe una din spite
|
LA MULTI ANI IONEL-GBP`el si tuturor ce astazi isi serbeaza ziua de nume....adica...IUOAN :))
|
La multi ani ION!!!
|
la multi ani tuturor Ionilor .
|
noi ina itlum al
|
B0$$ D3 B0$$ M!TZ/\ :))
|
La multi ani Ionilor ! La multi ani mie :D
|
Sharkilete poate sti dar BMW nu inseamna BAVARIAN MOTOR WORKS, ci Bayerische Motoren Werke, e totusi firma germana nu engleza!
|
ce aveti ma ? inseamna Brings Me Women's
|
Quote:
|
transpirator:)))
|
Quote:
|
Da ma acum imediat comentezi si tu, nu poate corecta omu si gata i sariti in cap si app voi white guys ce mai cautati in bmw-uri, hai la vanzare cu ele:lol:
|
Si merc ce mai e? Gipsy man's dric?
|
care stie : am inteles ca la ROMBAT @ Raureni , daca te duci cu bateria veche si o dai la schimb cu una noua ( + diferenta bineinteles ) beneficiezi de o reducere ? asa e ?
|
da - si nu numai acolo ,
eu mi-am luat bateria Rombat de la autogara ... si am dat„o pe a mea la schimb. Am primit reducere in jur de 30-40 de lei parca |
am inteles ca acolo sunt mult mai ieftine :)
|
cam la ce preturi mai sunt bateriile, ca si mie imi trebuie :( ?
|
eu am luat Rombat .. Premier .. parca
3 ani garantie fara intretinere... e ceva colaborare a loc cu Bosch .. cica sunt ultma generatie de baterii Rombat. eu am luat de 70 .. sau 75 ... special pt diesel-uri. A fost in jur de 270 de lei parca |
scumpa boss ! un coleg si a luat de 84 de la ei ( @ raureni ) cu 290 lei :D
|
Quote:
In romana cum se traduce?! Restu` e CanCan! :paper: |
Care va recunoasteti din filmultet ? :lol: http://www.**************/cu-gume-sli...opuri-noaptea/
Stiu ca era un baiat pe aici cu o astra albastra ca cea din video dar nu stiu daca e exact el. |
la multi ani pe 2011!!! ma scuzati de intarziereeee ..sa vi se indeplineasca toate dorintele ...s aveti masini bune,asflat uscat si...hm hm umede :)))
|
vedeti ca au intrat in vigoare noile preturi pentru amenzi / punct amenda / penalizari si ce mortii lor au mai schimbat astia in 2011
drept urmare..... 67 de lei - in 48 de ore (2p amenda + 2p penalizare ) - vorbit la telefon inca 67 de lei - in 48 de ore (2p amenda + 2p penalizare ) - condus fara centura fck politia romana ! aveti grija.. |
A crescut si salariul minim pe economie de la 600 la 670 ron, din cauza asta au crescut amenzile. :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Ma scuzati poate nu am scris la locul potrivit da as avea o intrebare care ma poate ajuta? Recent am avut un accident de circulatie in care masina mea s-a distrus aproape in totalitate este vorba despre un Golf 3 din 1995 capacitate cilindrica de 1390cc 2+1 usi. Reparatia ma costa cam 1500 euro si m-am gandit sa aduc din germania o masina tot aceasi model pentru recarosare, motorul de pe masina avariata este in perfecta stare de functionare. M-ar interesa care sunt conditiile pentru recarosare si ce ar trebui sa fac in continuare ? Daca careva amai facut asa ceva sau stie ce trebe facut va rog sa-mi spuna........:-)
|
Quote:
|
Cam scumpa reparatia... Unde ai fost de ti-au zis scorul ala ?! :rolleyes2
|
La Service-ul Bosch din Tg. Mures o zis ca reparatia ma costa cam 1500 E, pentru ca am nevoie de multe piese :
capota motor bara fata+spoiler grila fata aripa fata stanga+dreapta lonjeron far stanga+dreapta semnalizatoare si faruri de ceata stanga+dreapta radiator racire carcasa filtru de aer suport motor parbriz aerbag sofer+pasager (volanul si bord) elemnte motor (cablu deschidere capota + mechanismul; legatura intre cutia de viteze si maneta;..............etc.) usa dreapta deplasata 4-5cm Asa ca am ajuns la concluzia ca nu merita sa maocup cu reparatia mai bine aduc o alta masinasifac recarosare. :-) |
mult mai bine asa....nasol incident..:(
|
care ai vazut si stii a cui e bora aia alba cabrio?nu stiu daca e de valcea ca a trecut prea repede si n-am apucat sa ma uit la numar:)
|
Quote:
|
Quote:
|
e a lu TIR`BOSS. Sa o stapaneasca sanatos !
|
sa o stapaneasca sanatos!e chiar fumoasa masina,nu vazusem pana acum bora in 2 usi:) foarte tare ideea si a iesit chiar frumos,bravo lui.daca are cineva poze cu ea rugam sa le puna aici sa o vedem si noi mai bine:)
|
si eu am vazut-o, arata intr-un mare fel . Felicitari TIR.
|
|
e de bucuresti are TXT la numar daca e vorba de bora alba coupe!
|
1 Attachment(s)
teaser :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:16. |
- Copyright 2026 4Tuning