![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Ba aici toti figuranti.Ce sa pun sa va multumesc.
Toba ce are? P.S: Scz daca ii dublu post |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Superb...(In ultima vreme faci masini din ce in ce mai frumoase)tineo tot asa bravo Luatil ca exemplu... @UserName615-Ia si citeste topicul vechi si pe asta de la inceput si o sa vazi ca e scris de cel putin 50 de ori... PS:Referitor la masina e groaznica uitate si tu la cauciucurile alea si de eleron si toba nu mai vorbesc...cum ce are toba e exagerat de mare si prea lasata in jos... |
4 Attachment(s)
USername.--Daca noi suntem figuranti tu ce mai esti...ai grija la limbaj te rog
Honda S2000 AStept pareri |
5 Attachment(s)
R. ... =frumoasa :D :X:X:X:X verde mat
username615=Rice ilegal racing=nu mai face noaptea ca ies nasoale ;) Radu:Super bre ;) Mi-ai luat ideea de aseara :P:P:P O masina extraordinar de bine facuta :O ca de obicei Robban face cele mai bune masini si cu cel mai bun handling Daca vreti va pun si originalele astea sunt editate in photoshop putin :D |
Quote:
|
Quote:
Ce inseamna rice kryptone Culoare tu ai vrut mat sau asa ti-a iesit? P.S: Ce ii cu petele alea pe jos? |
Rice=kitch
kitch=taranesc ;) eleroane mari bodykit-uri de pe alte planete etc |
5 Attachment(s)
Honda si atat...
|
Krypton, frumos Buick. Imi plac farurile:D
jurec10 Camberu` de pe fata... sunt prea \ / |
Quote:
|
6 Attachment(s)
am facut un upgrade la rotile bmw-ului :D
|
E un ENB mai vechi acum lam gasit dar si eu sunt de parere ca este cam exagerat...
Ms chiar vroeam sa vad si parerea alt cuiva... |
@radu_cainamisir
Parerea mea: -scrie si tu mai mic textul,ca nu e placut ochiului. -culoarea in viziunea mea e mult prea tipatoare pentru asa ceva -jantele ar trebui aranjate la 'linie' cu aripile,vezi masinile facute de mine -modelul jantelor consider ca nu e ceea ce trebuie,dar totul tine de gusturi Bafta! Ps: parca arata mult mai bine cu jantele,rearanjate! |
in momentul in care cobor masina automat rotile de pe spate se fac / \ si cele de pe fata \ /, pe cele de pe fata le pot indrepta, dar alea de pe spate nu am atat camber ca sa le indrept de tot, ce sa fac? imi puteti da niste suspensii sau linkuri cu suspensii pe care le folositi voi si sunt bune?
|
Quote:
|
Quote:
Iar pe fata,le 'strambi' dupa cele spate,adica le faci un camber negativ. Intelegi? |
Quote:
|
Am si eu o problema.Am descarcat Street Legal Racing Le2MwM de pe un torrent de pe acest topic l-am instalat totul merge bine dar cand vreau sa ies cu masina pe harta Valo City im apare imaginea cu loading si astept si nu iese pe harta inainte ii dadeam windows baga jocul in bara intram iar si mergea dar acum cand fac asta imi da o eroare si imi iese din joc pe alte harti merge sa ies cu masina.Puteti sa ma ajutati si pe mine? Sau datimi si mie harta Valo City sa o bag din nou poate va merge.:sad:
|
nici mie nu imi merge :P lasal asa nu ai ce sa ii faci
|
UserName615 - omule :| pentru grafica iti trebuie o placa video buna si rezistenta . si ca sa scapi ieftin ca sa nu o arzi ( cum am facut eu ) te duci pe gom team si cauti pe acolo PESTE TOT ca baietzii ca fetitzele ( asta cauti Fixed--Miran Wichur Mod All Resolutions--Fixed ) este exact numele din download de acolo il bagi in joc . si dai rezolutia la mega mega mega mega maaaaareee si gaaataa. sau daca nu vrei intri in Control center ( ATI / Nvidia ) si cauti pe accolo Anti alising si anisotropic :) si gata ;;) daca nu vrei . PA e foarte simplu puteai sa dai si un Search pe "gugal" :)
Radu - frumosbonusul dar . in spate mi se pare ca a iesit roata prea mult Baiatu cu Decalurile alea 2 .. exista ala de la monster doar ca nu ai cautat tu pack-urile si ala de la dc shoes cred ca exista :) Atat . .... Ps : nu imi place aia albastru deschis a lu krypt . nu se potriveste culoare , verdele de la R.. e prea VERDE si nu merge , misto plafonu lui radu frumoasa combinatia cu jantele jurec , imi place si enb-ul :) cam atat .. Pa Pa |
cum ma sa nu se potriveasca ma???
|
5 Attachment(s)
Un Dragster Chevrolet Camaro SS de la mine!
Astept pareri sau critici! P.S: Stiu ca este naspa grafica |
faine pozele;)
app..stie careva ce pack sa iau sa se vada mai bine jocu?plz..un link sau un nume ar ajuta mult...(gen cum posteaza capa si toti care castiga la topicu [Concurs]) |
UserName615 - nu merg jantele de porsche pe camaro si nu vezi si tu ca iese roata aia prin toata aripa dreacu :| puteai sa cumperi un cauciuc mai mic .. in rest e frumoasa
..::AnDy007::.. - ai pus o intrebare fara noima :| daca citeai pagina din urma vedeai ca jurec a zis cv de un enb . dateai un search pe google si gaseai despre enb . dupa cautai pe tot gom-team-ul enb pentru slrr te uitai si tu care erau tastele de activare si etc si rezolvai . descarcai tot dupa gom niste setari pentru enb sau ti le faceai tu singur si gata . nu era nevoie sa pui intrebarea asta .. a fost o intrebare gen : unde e calu si el e in fata ta :-j . ca sa iti imbunatatesti grafica ai nevoie de 3 lucruri : placa video buna setata la maxim . setarile la maxim din joc si enb :--j cred ca a spus si marius de atatea ori si multi alti au mai zis- dar bine inteles , nu va interesat . :-j . si daca v-ati informa indeajuns de bine despre jocu asta (sau altul ) nu si-ar mai avea locul intrebarile de genu asta :-j krypton - mie nu imi place albastrul ala . >:) http://rlv.zcache.com/so_i_use_big_w...46t5sj_400.jpg |
@CraZzy_K1D-deci pe bune acum, nu am nimic personal cu tine, dar ai putea sa te abtii ?!? ai uitat cum erai si tu la inceput? si pentru constiinta ta, sor1n are potential, face masini de bun gust, nu ca tine, prea proportionate, prea stanced, prea etc...si nu zice nimeni ca nu stii in slrr, doar ca esti prea exagerat, nu comenteaza astia mai mari care au facut ceva pt slrr(me refer la danny, si altii) si comentezi tu ? cred ca ar trebuie sa te gandesti de 10 ori inainte sa dai un comment pe forum....nu esti chiar asa de important pe cat crezi....
si un sfat pt tine, scapa de Blur ala mare si de efectele de *** care le faci cu photoshop...strica pozele |
Quote:
|
Quote:
|
sorin , marius - in primu rand nu ma consider ma zeu ;) ca sa te informez pe tine eu am si acum masinile de la inceput si foarte putine dintre ele sunt urate .nu cred ca intrebam despre tot felu de prostii . Blurul ala este acolo pentru a nu se mai vede asa urat . ;) pentru informarea ta eu am stil propriu ca fiecare . daca nu iti place tie asta e altcv nu cred ca sunt prea stanced avand in vedere ca sunt alti care le faci si mai si decat mine :) . eu "comentez " atat pentru ca mie nu mi-a zis nimeni nimic la inceput si ar trebui sa invete sa se descurce singuri
|
ba gata ma!!!! maryus nu-i mai antrena si tu!
daca iar incepeti cearta voastra stupida e posibil ca oportunity sau cum il cheama sa ne inchida iar forum si dupa sa va vad unde draq va mai certati! dai PM sau injurati-va si insultativa cat vreti pe mess. v-ati gandit ca poate suntem cativa aici care chair ne place sa vb pe forum si sa ne discutam masinile si parerile? ei bine eu nu cred asta pt ca din cate faceti voi aici doar vreti sa se inchida si asta! EU NU TIN CU NICI UNUL DAR TERMINATI! |
@crazzy kid
ce spui tu inseamna sa caut tot topicu slrr (400 + pagini),tot gom teamu care si acolo mai sunt cateva pagini,tot google-u care acolo sunt 700000 de pagini ia fa tu toate astea si zimi in cat timp termini.abia am postat si eu pe forum aici si sunt luat la intrebari.daca nu vrei/nu poti sa ma ajuti nu ma lua la intrebari. postatu aici m-ar scuti de cateva ore de cautari,daca ma ajuta cineva bine,daca nu asta e.vad eu |
andy imi puteai cere mie :P ca ai id-u meu :P
Maryusik cand draq mai faci o masina noua ceva ??? :)) faci si dacia break ????=))))) |
https://www.google.com/webhp#sclient=...w=1280&bih=842 foarte mult am stat :| dai click pe primu link poate intelegi cv . si pe gom are butonul search si dai si tu sa cauti acolo :| stai tu calm ca nu au multe pagini la download .. http://www.streetlegalmods.com/page....lutions--Fixed poftim :-j
|
3 Attachment(s)
Foarte frumoase masini !
Vad ca ati progresat toti :D8) Revin si eu cu ceva ramas in garaj acum o saptamana :)) :( |
4 Attachment(s)
In primul rand,Welcome back Andy!
In al 2-lea rand GATA CU CEARTA! Si pe final VW SCIROCCO -HARLEQUIN -LOW&SMYLE |
Quote:
Baieti din cate stiu forumul asta e facut sa ne ajutam intre noi.... |
Foarte frumos bmw'u rosu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning