![]() |
|
Re: Diverse (topic de offtopic)
Quote:
Ma felicita pentru finalizare :))) |
Quote:
Mie oole alea de gaina imi plac prajite:)) astea ali mele sa fie mangaiate duios si blajin =))))00 in fine lasa ca stie ma Kimi cum sa faca!:)) Hai dreaq poznashi mici :))) |
Quote:
|
am fost odata cu kimi la restaurant si eu mi-am luat o pizza iar el si-a comandat "una taraneasca ca a mea" si din greseala i-au adus tot pizza :))
|
daca nu e ceva ironic sau vreo subtilitate ceva, multumim kid
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Gata hai sa incetam ca o tinem asa mult si bine... |
deci dupa cum postati:lol:....nu sunteti sanatosi....nu vreau sa ma gandesc daca e sa va intalniti la o bere ce se poate intampla :lol::lol::lol::lol::lol:
|
e.. nu ai prins tu in club formula de caterinca.. lake, maroo, racy, blondu, kidu, kimi, dima, valy xxl + multi altii, chiar si hyena, vlad thn... :)) mama-mama ce iesea :))
|
Quote:
Ar fi misto sa ne vedem intr-o camera la o masa (lake, maroo, racy, blondu, kidu, kimi, dima, valy xxl,lucian) cu camere si microfoane si sa stam vre-o 3-4 ore de vorba si de caterinca... Sa vezi parodie ce iese difuzam la cinema filmuletul...sa vezi incasari ce avem :))..depasim AVATAR :lol: |
pai hai....ce mai asteptati...faceti asta si va bagati si la video-chat :lol::lol::lol:
astia cu fizicul mai dezvoltat ca sa faceti repede bani :lol::lol::lol::lol: |
Quote:
Vorbim cu Kidu si cu Blondu...Ne zic ei cum sa facem..:lol: |
=))) blondu cu pl lui mare si tatuata? esti nebun... cred ca stie juma de forum =)))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning