![]() |
|
Re: Live for Speed
apare vinerea viitoare. chestia aia ce ai vazut tu ca atunci cand ai motoru oprit e si bordul nu e adevarat. se vedea asa pentru ca era pus sa isi poata muta camera cum vrea (shift+f parca) si cand a pus pe camera din masina se vedeau ceasurile, cel putin asa cred eu :-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
sa-mi spuneti daca va merge bn modul si din pacate pt. unii, e pt. versiunea X .. nu le-am incercat totusi si pe celelalte versiuni .. vedeti voi |
http://www.freewebs.com/magnotws/ ... facetiva cont dar cred ca merge si fara sa descarcati ...
|
mi-am facut cont, ca nu merge sa descarci fara, dar acolo sunt doar cele 2 care erau in primul rar: rb4 + xrt :D
|
mie mi'a mers sa descarc si fara:)...dar altele in afara de cele doua nu sunt?
|
Quote:
|
care stie...ce imi tre sa fac un server permanent?cum e cel de la romanian league...:)...tre sa platesc ceva?
|
1 Attachment(s)
M-am chinuit oleaca la config. cu FZ50 GTR ca sa scot timpul asta pe pista Autocross , astept adversari :D
|
te-ai chinuit in lfs sau cu tweaku? :))))
|
1 Attachment(s)
Cu un setup facut acum in 5 minute..
|
Quote:
nu stiu ce e ala tweak , adi acuma ma mai chinui , am reusit deocamdata cu 0.10 mai bun , mai incerc :D bafta |
nu merge tweak decat pe masinile din demo oricum..
am scos 10:48 mai nou dar mai e de lucru |
esti sigur? :-P eu am facut un mrt sa mearga cu 270km/h
ce versiune ai? :-) |
am vreo 4-5 versiuni, in alpha q (ala vechi)am tweaker dar face doar masinile din demo
oricum pot face un xfg sa scoata sub 8 secunde pe 400m :D |
lfs e deja la Z, aici se pot tuna si celelalte :-P
on/offtopic: Be happy, apare Scirocco... ...la anu! =)) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning