![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
Quote:
|
:lol: fiecare vrea o masina unica ce sa ai faci,nimeni nu realizeaza ca la BMW in general fabrica a scos cele mai frumoase si accesibile kituri :)
|
Quote:
Pe Santos il deranjeaza faptul ca acest design de kit este prea intalnit. Mi se pare normal. |
Si eu as merge pe ideea cu M-tech2! Dar pana la urma e masina lui Santos si e decizia lui ce pune si ce nu pe masina!
Sa ne arati si noua la ce teai gandit Santos! Bafta in continuare cu ursu! |
cum puteti sa spuneti ca sunt putine mtech 2 ?
in fine, gusturi si gusturi , nu zic ca nu-mi place mtech ,doamne fereste, doar ca, gusturile difera.. :) nasol cu masina acum e faptul ca .. se pare ca plang supapele.. daca nu ma insel .. :) asta seara o scoatem la antrenamente.. sa vedem ce zice.. apoi,schimbam ce pica.. motorul daca se poate.. :lol: norocos rau :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
asta seara as vrea sa mi-o incerc pe uscat,ce faceam pe ud ..
sa vedem ce iese.. daca iese fum din roti,victorie .. sper sa nu iasa fum din alta parte,am stat si m-am gandit , daca merita incercat sau nu dar.. pana la urma.. :) e o gura mare de aer luata .. si gl/hf .. de abia astept o noua noaptea nebuna cu ursu . . |
Frate dea dreptu' esti nebun :D ahh ce as mai face si io asa :))
|
Poate reusesti sa iei pe cineva cu tine sa te filmeze!...
|
sau te duci la Rondu ala care e la B1 tv dupa 12 noaptea live :lol: sa vedem toti :mrgreen:
|
Quote:
|
s-au anulat planurile
am luat masina si merge tot in 5 pistoane ma gandeam ca mai face figuri de merge in 6 ba in 4 uneori etc nu merge , poti sa mergi linistit cu ea .. insa nu trage trage foarte prost REZULTA CA ma pish pe ea , n-are nici un farmec nu poti s-o dai de cur deloc etc.. sunt mai mult decat nervos si etc am facut investitia care am facut-o ca sa nu fac nici 1000 de km cu ea sa ma pish pe ele de fiare in fine o sa desfacem motorul sa vedem de ce nu merge.. o seara placuta.. |
pot sa fie bujiile....fisele....de ce te gindesti tocmai la motor?.......
ai fiert-o.? |
Tin sa cred ca a fost un moment de nervozitate, nu cred ca ai ceda asa usor mai ales daca ma uit si vad 171 pag. pe topic. Stii ... de ce ti-e frica, de aia nu scapi, nu te gandi la motor , nu e de la el buba. Bafta !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning