![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mai simpla
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
am gasit pana la urma un donor pentru eleronul de SE , numai ca era intr-un unghi destul de ciudat asa ca nu mi-a iesit cine stie ce... in afara de ce ai cerut tu , am incercat si un clean look pe una din poze (pe poza din lateral in fata blocului nu am lucrat decat la arda la sol ..) sper sa iti placa |
1 Attachment(s)
salutare din nou
daca se poate si aveti chef, bara fata umpulta si cu 2 halogene (rotunde sau ovale, mai pe mijloc sau mai in lateral - cum vreti) p.s. bara a mai fost umpluta de voi dar dintr-un unghi in care nu se puteau pune halogene. Merci mult |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salut am sa pun 2-3 poze si alegeti voi. Chiar va rog sa faceti daca vreti ! Dak ati putea pune si niste jante aurii,va rog ! Multumesc !
|
1 Attachment(s)
VladM
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
v-as ruga frumos daca poate cineva....sa imi poata atasa si mie jentile astea pe masina....si sa faca conturu cu negru la grila (grila s fie toata neagra),vreau sa o fac masina shadow line pana l urma si sa vad daca jantele astea dau bine pe masina.....va multumesc(daca nu e prea mare deranju as dori sa se faca si geamurile fumurii fara parbriz,si semnalizarile pe alb)
o sa atasez mai multe...poze intrucat sa gasiti unghiu potrivit....ca poza sa para mai reala...va multumesc inca o data... |
2 Attachment(s)
Quote:
ceva pe fuga |
Quote:
zi-mi ce model sunt jantele ca sa caut o poza cu ele montate deja pe alta masina te rog |
7 Attachment(s)
salutare la toata lumear asi vrea daca se poate sa ma ajute si pe mine cineva cu un tuning virtual la masinuta mea este vorba de un audi 80 b1 gti din 1977 asi vrea daca se poate un tuning stil oltimer va multzumesc anticipat apocalipsa
asa se poate |
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning