![]() |
|
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Am fost vineri cu Sergent in pub,si era full.
|
Da .. probabil ei au mers mai devreme ... ca pana la ora 10 nu ii nimeni ...
daca ati fost pana in 10 ... nici macar angajatii nu sunt toti :lol: ... pe la 11 ... can't breathe :| |
Nici la 11 nu-i multa abia pe 12 se aduna.
|
Quote:
a fost liniste deplina , oricum nu cautam noi agitatie ... |
Aaa.... e clar atunci :lol: asa se explica de ce nu v-a placut ... in PUB ala nu merge nimeni pana in ora 11 , dupa 11 se aduna .. in 15-20 de minute se face FULL ...
Sa mergeti odata cand ii full .. atmosfera placuta, se danseaza pe scaune , pe mese , shot-uri , fete frumoase :> :D |
Tot ce vrei :)
|
putem termina discutia despre pub`ul ala?:) serios..iar se umple aiurea 2 pagini de forum!
|
scturoag, VladM am discutat de mai multe ori problema asta dar vă explic din nou: Nu transformaţi 4tuning īn chat.
Mă văd nevoit să īmi pierd o jumătate de zi citindu-vă fiecare post, iar dacă īmi pierd timpul cu treaba asta veţi rămāne doar cu posturile cu adevărat folositoare celorlalţi membri ai fiecărui topic īn care aţi postat. Să zicem... cāteva zeci de posturi de fiecare? N-are rost... mai bine autocenzuraţi-vă, nu e greu deloc... |
La cafenea nu se poate vorbi orice ?:)
|
Ba da dar asta inseamna ca tre sa vorbesti ca la mess ce te taie capul? Pe tine nu te enerveaza cand citesti posturi care nu au nici o legatura cu ce te intereseaza pe tine?!
|
felicitari domnului Lucian(aka FLAME) pentru carnet. Sa-l stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
thx man apropo pe unde pot sa fac un sticker 4t in piatra?stie careva? |
eu am cumparat de la Alin ....da nu cred ca mai are