![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
ceva de genu ,doar ca e "din popor" expresia si n-o pot reproduce 100% :D
hai,iubiti-va mult! :)) |
Noutati...
Am stat de vorba cu tipa-n cauza. E frustrata din anumite probleme - ea stie mai bine care e problema ei. Ceva ce nu s-a intamplat pana acum: si-a cerut scuze din proprie initiativa pentru cacatul pe care l-a mancat ieri si s-a motivat ca a spus totul la nervi, datorita unei comunicari insuficiente. A rabufnit. A spus ce nu i-a convenit si a folosit niste cuvinte tembele. A analizat la rece si si-a cerut scuze. Nu pot ierta jignirea, dar pot aprecia gestul de a da inapoi. Am decis sa trec peste pana dupa Revelion. Pe principiul "fa-te dracu pana treci puntea", am decis sa o las sa aibe impresia ca am iertat-o. Raresc insa discutiile cu ea, raresc intalnirile cu ea... raresc sexul cu ea. Trecem peste Revelion si ne orientam catre o persoana mai buna. Cine este rational, va intelege adevaratele motive pentru care nu inchei acum relatia: - am facut deja programari, rezervari, etc pentru Revelion pentru 2 persoane, iar eu nu vreau sa imi distrug sansa de a ma distra de Revelion - amandoi am platit... nu am ce face. - in seara de Revelion, fac si eu ceva - toti avem o necesitate fiziologica nu? Dupa Revelion... schimbam foaia! |
Man, te-ai gandit vreodata...daca fosta-ta (actuala-ta..dracu' stie) citeste forumul ? :\ Nu spun asta ca si cum te-as trage la raspundere sau ceva asemanator..dar asa..ca idee..
|
si te-ai gandit daca nu cumva de revelion nu o vezi,si cand spun o nu ma refer la prietena ta :lol:
|
d-aia se fac backup-uri.
erm la baze de date ma refer :-" |
1. Nu suporta masinile, nu suporta forumurile auto, nu suporta nimic ce e legat de 4 roti/2 roti. Ii place insa sa se urce in masina si sa fie dusa in x si y loc. Deci pe forum... slabe sanse sa intre. Daca printr-un absurd intra... asta e: cum ea a spus lucruri la "nervi", asa am facut-o si eu.
2. Ca nu vad pasaret de la ea de Revelion... I highly doubt that. Dar daca se intampla... d'aia exista 30 de persoane care fac Revelionul cu noi, si d-aia sunt mai multe fete in grup, decat baieti. :) Tot iese ceva. :lol: 3. E cazul sa fac un "back-up". :) Just in case. |
Esti mai pervers decat te stiam, Gabi ... :))
|
Quote:
|
Eh, era o discutie mai veche... :)
|
Quote:
|
Quote:
obsedatule sexual, ce mama naibii, hartuiesti mental si fizic saraca fata... :rolleyes2:lol: |
Ce zici de o data? De 4 ori se pare ca a fost foarte mult pentru ea si nu facea fata. :lol:
|
Deja vorbesti chineza pentru ea ...
|
Sa fie sanatoasa - hai sa revenim la subiect: cum uitam fosta/fostul/fostii? :)
|
73dy fratica bagate pe prietena ei si arde'o, spunei ca asa se razbuna la greu pe ea ;), combino sa te culci cu ea, mai culcate odata si cu disperata fa ceva nou la pat pe motiv ca daca te iubeste face, si apoi eject la amandoua, o mai arzi odata si pe fosta aia de 3 ani si apoi ignore la toate 3 si incepi un nou capitol din viata ta, stiu ca ii greu dar foloseste asta in avantaju tau si o sa iti treaca mai repde dragostea daca esti ocupat:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:20. |
- Copyright 2026 4Tuning