![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
poate imi fac si eu curaj sa vin ;)))
|
In rond nu mai ai cum sa te intalnesti de vro 2 zile ca ne fugaresc aia cu sirenele !
|
deci ramane palat si dup aia cirik sau cum hotarativa fratilor:-P
|
Quote:
si "hotarāţivă" ăla are nevoie de o cratimă, ţii minte de prin clasele 1-4, nu? :) de "?" după "sau cum", nu mai spun nimic :) |
Aleks, indiferent de cum scrii CIRIC de la cap la coada sau de la coada la cap, tot CIRIC ramane :)
|
eu voi fi la 21.00 la palat. mai chem pe cine apuc din forumisti. doar ca, din pacate, nu pot veni la ciric.
1. ma tenteaza berea cand e cu petreceri 2. restanta de dimineata @aleks: si pe tine te striga lumea "alecas" ? nu de alta, dar citeam semnatura ta si nu prea faceam legatura |
iooooi skimopy ffff frumoasa observatia :)) ai o bere
|
Quote:
P.S. Am mai spus-o o data intr-un alt " caz" ca tre" sa-mi schimb buletinul ca e trecut aiurea orasul Iasi...e scris cu "a" si nu cu " @ " ca la altii :twisted: P.P.S Lasati vrajeala cu berea, aici " miroase" a complot intre voi 3 :lol: Pace to all.... |
ma scuzati,dar aici se sustin orele de limba si literatura romana? sau discutii despre masini, locatii, intalniri, s.a. ?
|
E CAFENEA :) poti discuta ce vrei! :)
|
zorro te strange autocolantu pe masina sau nu stiu care e problema cu i@si
|
Si-a luat-o in privat si el :)
|
Quote:
Quote:
te stiu om serios , insurat , etc....dar e posibil sa ma insel :-P Quote:
:twisted: legea-i lege...pentru toti ori pentru nimeni , just ???? :lol: P.S. Nu ma mai strange nic , vara chiar devine elastica ....s-ar putea sa-mi fie prea mare... :-P |
ah, pacat .. am crezut ca s-a mai progresat ceva ... dar daca aici e abia clasa a treia, cam aiurea ...
|
lasa pan la urma toti suntem oameni majoritatea de pe forum ne cunoastem sper ca nu o sa se supere nimeni dak o sa se faca vreo gluma cam haioasa:D:-)
maine seara la palat fratilor !!! sa vedem ce bunaciuni are i@siul |
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning